Virtual Process Safety Academy

Duurzame en effectieve procesveiligheidstrainingen

Procesveiligheid is pas echt duurzaam als de houding en het gedrag dat dit ondersteunt volledig verankerd zijn in een organisatie. Dit betekent niet alleen voldoen aan de branchevoorschriften, maar ook continu leren en ontwikkelen.

De DEKRA Virtual Process Safety Academy biedt training op alle gebieden van procesveiligheid, geleverd in een digitaal formaat voor betere toegang, flexibiliteit en betaalbaarheid. Ons doel is om leren te faciliteren en te verankeren om ervoor te zorgen dat interne bekwaamheid wordt ontwikkeld, aantoonbaar en duurzaam is. Om de toegang tot competentietrainingen op het gebied van procesveiligheid uit te breiden, wordt instructie gegeven over 8 kernonderwerpen en in 9 talen. Gesteund door expertise op elk inhoudsgebied, zorgen onze cursussen ervoor dat deelnemers betrokken blijven en hun nieuwe vaardigheden en kennis volledig integreren in hun dagelijkse werk.

Uw voordelen

  • Beschikbaarheid in 9 wereldtalen, met gestandaardiseerde, consistente inhoud wereldwijd
  • Aanpasbaar en flexibel om aan de behoeften van deelnemers te voldoen
  • Besparing van zowel kosten als tijd door e-learning
  • Een milieuvriendelijk alternatief voor reiszware, persoonlijke training

Onze aanpak

De Virtual Process Safety Academy biedt gemakkelijk toegankelijke, betaalbare programma's voor het ontwikkelen van competenties voor iedereen die betrokken is bij procesveiligheid, van individuen tot grote bedrijven. Onze e-learningmodules, ondersteund door workshops en aanvullende materialen, zijn overal ter wereld direct beschikbaar via ons Learning Management System (LMS). Dit voordelige en milieuvriendelijke systeem biedt educatieve inhoud die beschikbaar is in verschillende formaten, van een standaard enkele training tot een volledig aangepast pakket dat wordt gehost op het LMS van de klant.
Onze virtuele competentieontwikkelingscursussen zijn geschikt voor productieteams, onderhoud, engineering, HSE, Research & Development, laboratoriumleden en aannemers. We leveren consistente, gestandaardiseerde instructie in negen talen: Chinees, Engels, Frans, Duits, Nederlands, Italiaans, Spaans, Portugees en Arabisch. Met meer dan 30 jaar ervaring maken ons hooggekwalificeerde team van leerexperts, senior beoefenaars en wetenschappers ons de wereldwijde experts op het gebied van procesveiligheid die om uw leerproces geven.

We hebben 8 trainingspakketten voor procesveiligheid ontwikkeld:

We deliver consistent, standardized instruction in nine languages:

Waarom DEKRA?

  • Wij zijn wereldwijde experts op het gebied van procesveiligheid en helpen u uitmuntendheid op het gebied van veiligheid in uw organisatie tot stand te brengen
  • We hebben erkende expertise in een breed scala aan sectoren
  • Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van boeiende, op maat gemaakte cursussen voor bedrijven over de hele wereld.
Contact

DEKRA Industrial Safety

Fascinatio Boulevard 602

2909 VA Capelle aan den IJssel

office​.industrialsafety​.nl@​dekra​.com +31 10 21 61 144