DEKRA Process Safety
DEKRA Advisory & Training

Benieuwd naar trainingen in procesveiligheid? Lees hieronder wat DEKRA voor uw organisatie kan doen.

Virtual Process Safety Academy (e-learnings)

Digitale trainingen in procesveiligheid

De DEKRA Virtual Process Safety Academy biedt e-learnings op alle gebieden van procesveiligheid, voor betere toegang, flexibiliteit en betaalbaarheid. Ons doel is om interne bekwaamheid in procesveiligheid te ontwikkelen, aantoonbaar te maken en te verduurzamen. Gesteund door expertise op elk inhoudsgebied, zorgen onze e-learnings ervoor dat deelnemers betrokken blijven. En dat zij hun nieuwe vaardigheden en kennis volledig integreren in hun dagelijkse werk.

Om deze trainingen zo toegankelijk mogelijk te maken, geven we instructie gegeven over 8 kernonderwerpen en in 9 talen: Nederlands, Engels, Spaans, Arabisch, Chinees, Frans, Duits, Italiaans en Portugees. Ons hooggekwalificeerde team van leerexperts, senior beoefenaars en wetenschappers heeft ruim 30 jaar ervaring en is wereldwijd expert op het gebied van procesveiligheid.

De doelgroep van onze e-learnings

De Virtual Process Safety Academy biedt gemakkelijk toegankelijke, betaalbare e-learnings voor het ontwikkelen van competenties voor iedereen die betrokken is bij procesveiligheid, van individuen tot grote bedrijven. Ze zijn bijvoorbeeld geschikt voor productieteams, onderhoudsteams, engineers, HSE-teams, Research & Development-teams, laboranten en aannemers.
Waarom DEKRA?
Wereldwijde experts

Wij zijn wereldwijde experts op het gebied van Process Safety en helpen u uitmuntende veiligheid in uw organisatie te realiseren.

Breed scala

We hebben erkende expertise in een breed scala aan sectoren.

Op maat gemaakt

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van boeiende, op maat gemaakte e-learnings voor bedrijven over de hele wereld.

Onze aanpak

Onze e-learningmodules, ondersteund door workshops en aanvullend lesmateriaal, zijn overal ter wereld direct beschikbaar via ons Learning Management System (LMS). Dit voordelige en milieuvriendelijke systeem biedt educatieve inhoud die beschikbaar is in verschillende formaten. Van een enkele standaardtraining tot een volledig aangepast pakket dat wordt gehost op uw eigen LMS.