Milieuadviseur
DEKRA Advisory & Training

Advies op maat door een van onze milieuadviseurs

Milieuadviseur voor deskundig advies

Milieubeleid succesvol integreren

Duurzaamheid en milieubescherming zijn steeds belangrijkere onderwerpen binnen organisaties, ongeacht de omvang van de organisatie of de sector waarin een organisatie actief is. Consumenten, de overheid en het bedrijfsleven bepalen uiteindelijk hoe organisaties beoordeeld worden op hun ecologische voetafdruk.

Een goed geïmplementeerd milieubeleid kan het succes van uw onderneming beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan voordeel bij aanbestedingen wanneer uw organisatie aantoonbaar duurzaam werkt. In nationale en internationale regelgeving én in de hele toeleveringsketen. Onze milieuadviseurs helpen u milieubeleid te integreren op alle niveaus van uw bedrijf. Dat doen we meestal vanuit de rol als interim HSE-manager​.

Integrale blik voor een effectief milieubeleid

Onze milieuadviseur kijkt niet alleen naar compliance (of u voldoet aan de wet). Hij of zij bekijkt ook hoe uw bedrijf de efficiëntie kan verhogen. Dat doen we met een integrale blik op uw managementsystemen. Door de sterke punten én de uitdagingen van uw bedrijf in kaart te brengen, expertise te delen en te zorgen voor een werkbaar milieubeleid. Bijvoorbeeld bij afvalbeheer, afvalwaterproblemen of emissies.
Expertise van DEKRA
HSE experts

U werkt met experts in HSE (Health, Safety en Environment). Wij zijn uw vertrouwde inhoudsdeskundige en milieuadviseur.

Internationale organisatie

U werkt met een betrouwbare, internationale organisatie. We hebben een uitstekende wereldwijde reputatie en aanwezigheid. 

Oplossingen op maat

U krijgt altijd een oplossing die past bij uw organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen op maat.