Adviesdiensten voor milieu en duurzaamheid

Een duurzame toekomst, ook uw verantwoordelijkheid

Milieuzorg is voor organisaties van elke omvang en in elke sector een centrale zorg geworden. Ook voor u. Consumenten, regelgevende instanties en zakenpartners helpen allemaal om vorm te geven aan de manier waarop organisaties worden beloond of juist verantwoordelijk worden gehouden voor hun ecologische voetafdruk.

De gevolgen van de toename in aandacht voor het milieu zijn voelbaar in de markt, in de vorm van nationale en internationale regelgeving én in de hele toeleveringsketen. Hoe kunt u milieubeleid integreren in de structuur van uw bedrijf, op alle niveaus en vanuit alle rollen? Onze milieuadviseurs weten hoe u dit het meest effectief kunt uitvoeren.

Integrale blik

Onze milieuadviseurs kijken niet alleen naar compliance, maar ook naar hoe uw bedrijf de efficiëntie kan verhogen. Dat doen ze met een geïntegreerde kijk op de door u gebruikte managementsystemen. Door de sterke punten van uw bedrijf in kaart te brengen, maar óók de uitdagingen, ondersteunen we al uw inspanningen met externe partijen. Dat doen we door expertise te delen en werkbare oplossingen te bedenken op het gebied van bijvoorbeeld afvalbeheer, afvalwaterproblemen of emissies.

Waarom DEKRA?

  • Wij zijn uw vertrouwde inhoudsdeskundige en adviseur op het gebied van milieu en duurzaamheid
  • We hebben een uitstekende wereldwijde reputatie en aanwezigheid
  • Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen op maat
Contact

DEKRA Industrial Safety

Fascinatio Boulevard 602

2909 VA Capelle aan den IJssel

office​.industrialsafety​.nl@​dekra​.com +31 10 21 61 144