HSE management
DEKRA Advisory & Training

Op zoek naar ondersteuning in uw HSE-management?

Ondersteuning in HSE-management

Project- en interim-managers voor een veilige werkvloer

Management van HSE (Health, Safety en Environment) draait om het voorkomen van ongevallen, incidenten en procesverstoringen. Dit kan veel van uw organisatie vergen, zowel in uw dagelijkse risicovolle processen, als bij de voorbereiding en uitvoering van complexe projecten. Denk bij complexe projecten aan nieuwbouw, uitbreiding of groot onderhoud en Turn Arounds. Bent u HSE-manager en kunt u extra ondersteuning gebruiken? Of zoekt u op strategisch niveau een aanvulling op uw HSE-team? DEKRA ondersteunt uw HSE-management met ervaren veiligheidskundigen op project- of interim-basis.

Schakel de onafhankelijke veiligheidskundigen van DEKRA in voor uw HSE-management. Wij helpen u als deskundige partner bij het in kaart brengen van risico’s. Vanuit daar zorgen wij voor de juiste kaders voor organisatie en beleid van HSE. Bovendien implementeren we deze kaders. Zo zorgt u ervoor dat uw complexe processen zo veilig mogelijk verlopen, met zo min mogelijk incidenten en verstoringen. Onze uitgangspunten zijn simpel: korte lijnen en wederzijds vertrouwen.

Onze project- en interim-managers voor HSE

We ondersteunen u in uw HSE-management met bijvoorbeeld: 
  • ervaren HSE-managers (HVK) 
  • een gespecialiseerd HSE-team 
  • het opstellen van procedures en documenten op het gebied van HSE-management
Met de HSE-managers en -managementondersteuning van DEKRA, bewaakt u de continuïteit en betrouwbaarheid van uw projecten. Een veilige omgeving zorgt namelijk voor minder uitval of vertraging. Uw aannemers en collega's kunnen van u op aan. 

DEKRA: uw partner in HSE

DEKRA is al bijna 100 jaar uw partner in HSE. Gebruik onze jarenlange expertise in HSE-management. U werkt met andere HSE-managers aan veiligheid, waardoor u gebruik kunt maken van nieuwe kennis en kunde. We zorgen voor een multidisciplinaire aanpak doordat we werken met verschillende veiligheidsexperts. We hebben bijvoorbeeld kennis van procesveiligheid, arbeidshygiëne en risico-evaluaties.