Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

People based auditing

DEKRA Audit

Lees verder en bekijk de video om te ontdekken waar de werkwijze People Based Auditing voor staat, hier bij DEKRA

People Based Auditing

De menselijke maat als factor voor succes

Auditen is meer dan het toetsen van standaarden. Het gaat namelijk altijd om mensen. Want zij bepalen hoe ze invulling geven aan de processen, systemen en werkwijzen. Daarom auditen wij al jaren met aandacht voor de menselijke kant. We noemen dat People Based Auditing. We bieden dit standaard aan, als toegevoegde waarde op onze service.

People based auditing
Nic Hendriks, managing director bij DEKRA Audit
People based auditing

Deze video kan vanwege uw instelling van de gegevensbescherming helaas niet worden afgespeeld. U kunt uw instellingen te allen tijde hier wijzigen.

Video extern openen

Hiermee gaat u een stap verder dan de standaard normering. U weet zo namelijk of uw organisatiecultuur echt aansluit op de gewenste processen. Menselijk gedrag is namelijk de bepalende factor voor succes. Met People Based Auditing krijgt u inzicht in deze factor. Hiermee kunt u normen beter implementeren en het managementsysteem meer laten leven binnen uw organisatie.

We meten de bewustwording en het gedrag binnen uw organisatie aan de hand van zes pijlers: samenwerking, betrokkenheid, voorbeeldgedrag, bewustzijn over kansen en risico’s, bekendheid TBV en het ‘waarom’ weten van vastgestelde processen en gewenst gedrag. De bevindingen worden aan het eind van de audit teruggekoppeld, zodat uw organisatie weet wat er goed gaat en waar (nog) verbetering nodig is.

Wij verzorgen een People Based Audit bij ISO- en HKZ-certificeringen:

Nog meer te weten komen over People Based Auditing? Bekijk deze whitepaper!

Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact

Henry Dwars

Henry Dwars

separator
+31 88 96 83458
separator

DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

Pagina delen