Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Procesveiligheid testen

Nauwkeurige data met uitgebreide test-opties

Branden, explosies en andere calamiteiten voorkomen? Daarvoor is het noodzakelijk om goed te testen en informatie te verzamelen én dit alles deskundige te analyseren. En de volgende stap is dan natuurlijk het toepassen van die inzichten.

Wij zorgen ervoor dat we op het gebied van procesveiligheid de hoogste normen handhaven en bevorderen. Om in een organisatie de geldende regelgeving te waarborgen en na te leven worden er harde eisen gesteld aan het hebben van grondige kennis van stoffen, apparatuur en processen. De experts van DEKRA hebben die kennis.

Onze procesveiligheid testing services

Meer laden

Geen resultaten gevonden.

Data verzamelen

Hoe ondersteunen wij u op het gebied van procesveiligheid? We bieden uitgebreide testdiensten, die experts uitvoeren in ultramoderne laboratoria. Dat gebeurt in overeenstemming met lokale en internationale normen. De data die we voor u verzamelen, stellen u in staat potentiële risico’s te identificeren die horen bij het hanteren, opslaan en verwerken van gevaarlijke stoffen. Vervolgens kunt u die inzichten gebruiken om een ​​robuust procesveiligheidsbeheersysteem te ontwikkelen.

Downloads

Pagina delen