Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Industriële veiligheid 2022

30. jun. 2022

's Hertogenbosch, The Netherlands

Tijdens het congres Industriële Veiligheid 2022 staat de maakbaarheid van veiligheid voor producten en productieprocessen centraal en gaan we graag met u de dialoog aan.

Congres Industriële Veiligheid 2022

Is veiligheid maakbaar en daarmee beheersbaar? En zo ja, is dat in alle gevallen zo? En waar begint deze invloed op (on)veiligheid? Tijdens Industriële Veiligheid 2022 zal er in het uitgebreide programma volop aandacht voor zijn, en gaan we graag met u de dialoog aan over de maakbaarheid van veiligheid. Waar heeft u als veiligheidsprofessional grip op? Waar begint dit allemaal voor u? En is maakbaarheid van belang voor beheersbaarheid?

Claim uw ticket en bezoek de congresdag! Wees er op tijd bij want het aantal tickets is beperkt. Wij kijken er erg naar uit om weer fysiek samen te komen. Uiteraard doen wij er alles aan om komende editie veilig en verantwoord te organiseren, hierdoor zijn er minder tickets beschikbaar dan voorgaande jaren.

Pagina delen