Schadebehandelaar Verkeer

Wil jij jouw kennis en ervaring delen op diverse schadeafdelingen binnen de branche? Zoek je diversiteit in zowel je werk als je werkomgeving? Dan ben je bij DEKRA People aan het goede adres!

Functie

In deze rol behandel je van a-z verkeersschades voor één van onze opdrachtgevers. Wij werken nauw samen met het overgrote deel binnen de schadebranche en niet alleen binnen de verzekeringsbranche.Het is een functie waarbij je sociale vaardigheden combineert met sterke beredenering en zo alle betrokken partijen meeneemt in het gehele proces. Echter, met jouw ervaring weet jij dat als geen ander! Het is van belang dat jij zelfstandig verkeersschades kan behandelen, door de OVS-regeling toe te passen.
Als deze opdracht over is, en de rust op de afdeling is wedergekeerd, ga jij door naar je nieuwe opdracht. Dit kan een andere opdracht als schadebehandelaar verkeer zijn of op een andere afdeling. Zo zijn er mogelijkheden genoeg en sta je aan het roer van je eigen carrière.
Daarnaast word jij vanuit DEKRA People begeleid in jouw ontwikkeling. Zowel voor ervaren als minder ervaren schadebehandelaars faciliteren wij passende opleidingen, kennissessies en masterclasses.

Jouw profiel

Naast dat jij ambitieus en leergierig bent, pas jij je makkelijk aan in nieuwe situaties en beschik jij over;
 • heb je enkele jaren ervaring met het behandelen van verkeersschades;
 • heb je ervaring met CCS;
 • ben je op korte termijn beschikbaar;
 • ben je in het bezit van Wft Basis en Schade Particulier (of bereid deze te halen)
 • je bent minimaal 32 uur beschikbaar
 • beschik je over sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden

Aanbod

Naast wat wij van jou vragen is het ook belangrijk om te weten wat wij jou bieden:
 • een arbeidsovereenkomst voor één jaar met de intentie dit om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • een bruto salaris tussen € 2400,- en € 3800,- per maand (afhankelijk van jouw huidige ervaring) met doorgroeimogelijkheden;
 • een opleidingsbudget dat je kunt besteden aan externe opleidingen/leergangen als aanvulling op de diverse kennissessies, masterclasses, GoodHabitz en seminars;
 • een bonusregeling;
 • goede collectieve ziektekostenregeling;
 • een lease auto die je privé kan rijden, netto onkostenvergoeding, 25 vakantiedagen en een pensioenregeling;
 • diverse gave events en activiteiten, zoals de jaarlijkse People BBQ.

DEKRA People

Wij staan voor de ultieme begeleiding in de loopbaan van onze schadebehandelaars en bieden startende professionals de kans intern opgeleid te worden en ervaren professionals hun kennis uit te breiden. We hebben een breed landelijk aanbod van opdrachtgevers met grote- en kleinschalige opdrachten.
DEKRA People is een netwerkorganisatie gespecialiseerd op het gebied van Schade gekoppeld aan het portfolio van DEKRA Personenschade en DEKRA Claims & Expertise. We zetten professionals in bij opdrachtgevers door middel van tijdelijke ondersteuning, totaal oplossingen met andere DEKRA businessunits en werving & selectie.
Vragen? Neem contact op!
Mijn naam is Jesse Kruijs en ik ben recruiter bij DEKRA People. Wil je meer weten over deze functie? Aarzel niet om mij te bellen of appen, want ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 257 438 68 of e-mailadres jesse.kruijs@dekra.com.
Meer contactgegevens

Direct solliciteren

Enthousiast over deze functie? Dan maken we graag kennis! Vul hieronder je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe. We kijken uit naar je reactie.