Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Schadebehandelaar Materieel

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vind je ontwikkeling belangrijk en wil jij het vak schadebehandeling verder ontdekken? Lees snel verder!

Jouw functie

Als schadebehandelaar ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Jij hebt de regie bij het afwikkelen van een schade. Dit kan gaan om een autoschade doordat de klant een paaltje over het hoofd heeft gezien of waterschade bij de klant thuis. De claims zijn heel divers en jij hebt de touwtjes in handen. Om dit te kunnen doen heb je contact met verschillende partijen. Zo heb je regelmatig contact met experts, herstellers, klanten en natuurlijk andere schadebehandelaars. Door deze contacten is het aan jou om vast te stellen of een schade onder de dekking van de verzekering valt. En als dit zo is, hoe ga je de schade dan afwikkelen? Uiteraard pas je in je werkzaamheden alle geldende wet- en regelgeving toe. Dit zorgt ervoor dat je theorie mooi kunt combineren met de praktijk.

Het aanbod

Klinkt de functie goed, lees dan verder om te zien wat wij je te bieden hebben:

 • Een jaarcontract met de intentie dit om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een brutosalaris tussen € 2.200,- en € 3.000,- per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Goede collectieve ziektekostenregeling en pensioenregeling;
 • Interne doorgroeimogelijkheid naar expert;
 • Mobiele telefoon en thuiswerkvergoeding;
 • Een leaseauto die je privé kunt rijden;
 • Onbeperkt toegang tot online trainingen.

Wat neem je mee?

Naast een flinke dosis enthousiasme en leergierigheid, ziet jouw profiel er als volgt uit:

 • Je hebt affiniteit met verzekeringsbranche of al enige ervaring op het gebied van schadebehandeling;
 • Je hebt een HBO diploma (juridisch);
 • Je bent ambitieus, leergierig en past je makkelijk aan in nieuwe situaties;
 • Je bent woonachtig in de (grote) Randstad;

DEKRA

DEKRA is één van de grootste volledig onafhankelijke expertiseorganisaties van Nederland. Wij hebben de units DEKRA Claims Services, DEKRA Personenschade en DEKRA People ondergebracht binnen één cluster. Dit heeft als voordeel dat wij kunnen putten uit de kracht, kwaliteit en capaciteit van de combinatie van deze units. Wij zijn als unit gespecialiseerd in het bieden van een capaciteitsoplossing op het gebied van personenschadebehandelaars en schadebehandelaars materieel.

Investeren in ontwikkeling, opleiden tot een kwalitatief sterke schadebehandelaar en het maximaal benutten van jouw kwaliteiten, dat is waar DEKRA voor staat! Hoe zorgen wij daarvoor? Met een persoonlijk ontwikkelplan! Je bent onderdeel van het DEKRA netwerk en je kunt door specialisten gegeven inhoudelijke kennissessies bijwonen, masterclasses en onbeperkt online trainingen op verschillende deelgebieden volgen en aan het materieel- en/of letselcafé deelnemen om te sparren over jurisprudentie! Daarnaast bouw je een opleidingsbudget op dat voor externe opleidingen, cursussen en leergangen ingezet kan worden. Jouw ontwikkeling staat gelijk aan de groei van DEKRA.

Vragen? Neem gerust contact op!

Charlotte Schol

separator
+31 6 29 65 73 13
separator

DEKRA People

Wognumsebuurt 1

1817 BH Alkmaar

Direct solliciteren

Enthousiast over deze functie? Dan maken we graag kennis! Vul hieronder je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe. We kijken uit naar je reactie.

Pagina delen