Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

HSE-coaching & support

Extra operationele ondersteuning op de werkvloer

Tijdens de uitvoering van complexe projecten – denk aan nieuwbouw, uitbreiding of groot onderhoud en Turn Arounds - kan er bij u door diverse redenen behoefte ontstaan aan extra operationele ondersteuning en coaching op het gebied van health, safety & environment (HSE). Daar kunnen wij vanuit DEKRA invulling aan geven!

Komt uw behoefte voort vanwege uitbreiding van personeel? Of vanwege incidenten, tijdsdruk, ingrijpende wijzigingen of een veiligheidscultuur die niet aansluit bij uw verwachtingen? In dit geval kunnen de onafhankelijke veiligheidskundigen van DEKRA u extra begeleiding op de werkvloer bieden. Wij coachen de operationele organisatie bij een veilige uitvoering van werkzaamheden. Daarbij dragen we actief het veiligheidsbeleid uit en geven we gevraagd en ongevraagd advies tijdens de uitvoering van werkzaamheden met een hoog risico. Onze uitgangspunten zijn simpel: korte lijnen en wederzijds vertrouwen.

Waarom DEKRA?

  • Flexibiliteit
  • Continuïteit
  • Korte lijnen en wederzijds vertrouwen

Pagina delen