Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Schadebehandelaar & opleider

Sterk in je vak en de ambities om jouw inhoudelijke en communicatieve kennis en kunde over te brengen op de volgende generatie? Wij zijn op zoek naar een schadebehandelaar voor het vaste team van DEKRA People die tegelijkertijd fungeert als opleider voor starters!

Functie

Ben jij een ervaren schadebehandelaar en ben je benieuwd hoe het bij andere bedrijven er aan toe gaat? Vind je het fijn om naast je inhoudelijke werk ook stil te staan bij je ambities?

Naast je werkzaamheden als schadebehandelaar zal je fungeren als opleider. Je zal nieuwe collega’s op inhoud en communicatieve vaardigheden begeleiden en opleiden, je dient als vraagbaak, sparringpartner en vertrouwenspersoon. Daarnaast organiseer je kennissessies en masterclasses over specifieke onderwerpen om jouw kennis te delen.

Binnen verschillende opdrachten van DEKRA Claims Management ben jij degene die de kwaliteit van het werk waarborgt en bijstuurt waar nodig. Het zijn diverse projecten welke altijd binnen het schadedomein zitten, maar aangepast op jouw specifieke ambities (inhoudelijke verdieping, AVB, AVP, Medische aansprakelijkheid). Opdrachten duren gemiddeld 6 tot 12 maanden, maar uitgangspunt is dat het past bij jouw ambities.

Aanbod

Naast wat wij van jou vragen is het ook belangrijk om te weten wat wij jou bieden:

  • Een salaris tussen €2800 en €4300, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Intentie voor een langdurige samenwerking;
  • Leuke activiteiten met je People collega’s en van de Personeelsvereniging van DEKRA Claims Management;
  • Je ontwikkelen tot kwaliteitscoördinator binnen de organisatie;
  • Een leeromgeving die jouw carrière kan versnellen;
  • Doorgroeimogelijkheden tot Expert.

DEKRA People

DEKRA People is een netwerkorganisatie gespecialiseerd op het gebied van Schade gekoppeld aan het portfolio van DEKRA Personenschade en DEKRA Claims & Expertise. We zetten professionals in bij opdrachtgevers door middel van tijdelijke ondersteuning, totaal oplossingen met andere DEKRA businessunits en werving & selectie.

Wij staan voor de ultieme begeleiding in de loopbaan van onze schadebehandelaars en bieden startende professionals de kans intern opgeleid te worden en ervaren professionals hun kennis uit te breiden. We hebben een breed landelijk aanbod van opdrachtgevers met grote- en kleinschalige opdrachten.

Sluit jij je aan bij het team schade materieel of letsel? Een heel diverse groep behandelaars met verschillende achtergronden, leeftijden, expertises en ambities. Wat jullie gemeen hebben is de wil om de opdrachtgever te helpen in drukke/lastige tijden en de wil je te blijven ontwikkelen door zelf aan het roer te staan van jouw eigen carrière. Daarnaast krijg je energie van het onderling delen van kennis.

dekra-jesse-kruijs

Vragen? Neem contact op!

Mijn naam is Jesse Kruijs en ik ben recruiter bij DEKRA People. Wil je meer weten over deze functie? Aarzel niet om mij te bellen of appen, want ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 257 438 68 of e-mailadres jesse.kruijs@dekra.com.

Meer contactgegevens

Direct solliciteren

Enthousiast over deze functie? Dan maken we graag kennis! Vul hieronder je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe. We kijken uit naar je reactie.

Pagina delen