Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Schadebehandelaar Motorrijtuigen

Heb jij affiniteit en ervaring met motorrijtuigen- en reisverzekeringsschades? Zit jij op je plek in een informele organisatie met korte communicatielijnen? Ben jij woonachtig in Noord-Holland? Lees dan verder!

Functie

Als schadebehandelaar ga je verkeersschades van A tot Z behandelen. Dit zijn voornamelijk schades aan recreatievoertuigen (campers) in het midden- tot hogere segment. Je hebt contact met verzekerden, expertisebureaus en schadeherstellers. Daarbij ben je gewend zelfstandig te werken, neem je beslissingen en behandel je schades snel en efficiënt zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. In contact met de klant weet jij helder en overtuigend uit te leggen welke dekking een polis biedt en wat de klant van jou kan verwachten.

Als schadebehandelaar ben je klantgericht, dienstbaar en ambitieus. Daarnaast:

Jouw profiel

Naast dat jij ambitieus en leergierig bent, pas jij je makkelijk aan in nieuwe situaties en beschik jij over;

  • beschik je over minimaal een MBO diploma en ben je fulltime inzetbaar;
  • zijn je Wft diploma’s op orde;
  • heb je 1 - 5 jaar ervaring met het behandelen van verkeersschades en affiniteit met reisschades;
  • is het een grote pré als je beschikt over een branchediploma M&S (of soortgelijk);
  • • is het een pré als je bekend bent met het systeem Dias.

Opdrachtgever

Als volmachtkantoor is de opdrachtgever bevoegd om namens een verzekeraar verzekeringen af te sluiten, polissen af te geven, schades te behandelen en premies te bepalen. Daarnaast treedt zij ook op intermediair, adviseur en bemiddelaar. Persoonlijke dienstverlening voor particulieren en de zakelijke markt, betrouwbaar maatwerk en vakkundigheid is waar de opdrachtgever voor staat. Een dynamisch en groeiend bedrijf met korte lijnen en een informele collegiale sfeer.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een goed brutosalaris tussen € 2200,- en € 3000,- met mooie employee benefits. Daarbij een moderne werkomgeving die professionele beroepsuitvoering mogelijk maakt en uitdaagt om door te groeien naar het hoogste niveau in de behandeling en afwikkeling van schades in alle branches.

DEKRA People

Wij staan voor de ultieme begeleiding in de loopbaan van onze schadebehandelaars en bieden startende professionals de kans intern opgeleid te worden en ervaren professionals hun kennis uit te breiden. We hebben een breed landelijk aanbod van opdrachtgevers met grote- en kleinschalige opdrachten.

DEKRA People is een netwerkorganisatie gespecialiseerd op het gebied van Schade gekoppeld aan het portfolio van DEKRA Personenschade en DEKRA Claims & Expertise. We zetten professionals in bij opdrachtgevers door middel van tijdelijke ondersteuning, totaal oplossingen met andere DEKRA businessunits en werving & selectie.

dekra-jesse-kruijs

Vragen? Neem contact op!

Mijn naam is Jesse Kruijs en ik ben recruiter bij DEKRA People. Wil je meer weten over deze functie? Aarzel niet om mij te bellen of appen, want ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 257 438 68 of e-mailadres jesse.kruijs@dekra.com.

Meer contactgegevens

Direct solliciteren

Enthousiast over deze functie? Dan maken we graag kennis! Vul hieronder je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe. We kijken uit naar je reactie.

Pagina delen