Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Schadebehandelaar Allround

Ben jij een ervaren allround schadebehandelaar woonachtig in Noord-Holland? Neem jij tijdens het behandelen van de schadeclaim verantwoordelijkheid voor de klantbeleving? Lees dan snel verder!

Functie

In de rol als schadebehandelaar is geen dag hetzelfde. Je behandelt verschillende soorten schademeldingen, waaronder auto-, reis, en inboedelschades. Elke schade pak jij met beide handen aan en onderzoekt de situatie en schadeoorzaak. Je hebt goed contact met de klant en overige betrokkenen, beoordeelt of de claim onder de dekking van de polis valt en houd je goed overzicht. Alle facetten van het schadebehandelingsproces zijn jou niet onbekend. Je bent een ware regisseur en verliest de klant niet uit het oog. Bij complexe schades weet je je collega’s te vinden en betrek je ze om de juiste oplossing te vinden.

Jouw profiel

Je bent onderhandelingsvaardig, resultaat- en klantgericht. Je denkt graag mee om als team en organisatie te groeien en onze klanten beter van dienst te zijn. Verder:

  • beschik je over minimaal een MBO diploma;
  • heb je je Wft diploma’s op orde (basis + schade zakelijk + schade particulier);
  • heb je 3 - 5 jaar relevante werkervaring;
  • sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • heb je ervaring met ANVA.

Opdrachtgever

De opdrachtgever is een professionele financiële dienstverlener, een onafhankelijk advies-, bemiddelings- en volmachtbedrijf en dé partner voor totaaladvies. Deskundigheid, service en persoonlijke aandacht is waar zij voor staan.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een brutosalaris tussen € 2200,- en € 3000,- en goede secundaire voorwaarden. Je komt te werken in een groeiend en vooruitstrevend bedrijf met een gezellige en open werksfeer. De organisatie biedt vele mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei.

Vragen? Neem gerust contact op!

Charlotte Schol

separator
+31 6 29 65 73 13
separator

DEKRA People

Wognumsebuurt 1

1817 BH Alkmaar

Pagina delen