Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Rechtsbijstandsjurist

Ben jij de Jurist Letselschade die toe is aan meer verantwoordelijkheid en verdieping in dossiers? Bij deze rechtsbijstandsverzekeraar hangt een fijne en informele sfeer, waar collega’s elkaar weten te vinden om met elkaar te sparren en kennis uit te wisselen. Herken jij je de waarden; open, betrokken, slim, betrokken en empathisch? Lees dan verder!

Functie

Voor een rechtsbijstand verzekeraar uit ons netwerk, met verschillende locaties in de randstad zijn wij op zoek naar een letselschadespecialist. Als jurist sta jij jouw cliënt bij in het cliëntproces. Met jouw kennis behandel jij volledig zelfstandig zaken en juridische kwesties. Jij maakt de beslissingen en weet de nodige externe deskundige in te schakelen als dat nodig is. Daarnaast adviseer je over de omvang van de schade. Deze letselschades zijn verkeersongevallen, maar ook (zware) medische incidenten en bedrijfsongevallen.

Functie eisen

 • afgeronde HBO of WO opleiding Rechten;
 • je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • minimaal 3 jaar ervaring met het behandelen van letselzaken;
 • kennis van het verzekerings-, aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht;
 • vaardig in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Leergang midden/zwaar letsel is een pré;
 • Als persoon ben jij empathisch en weet je de klant mee te nemen in het gehele proces. Je bent oplossingsgericht analytisch en cijfermatig sterk, empathisch en sensitief.

Aanbod

Naast wat wij van jou vragen is het ook belangrijk om te weten wat wij jou bieden:

 • Een salaris tussen €3500 en €4300, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Intentie voor een langdurige samenwerking;
 • Leuke activiteiten met je People collega’s en van de Personeelsvereniging van DEKRA Claims Management;
 • Doorgroeimogelijkheden tot Expert.

DEKRA People

DEKRA People is een netwerkorganisatie gespecialiseerd op het gebied van Schade gekoppeld aan het portfolio van DEKRA Personenschade en DEKRA Claims & Expertise. We zetten professionals in bij opdrachtgevers door middel van tijdelijke ondersteuning, totaal oplossingen met andere DEKRA businessunits en werving & selectie.

Wij staan voor de ultieme begeleiding in de loopbaan van onze schadebehandelaars en bieden startende professionals de kans intern opgeleid te worden en ervaren professionals hun kennis uit te breiden. We hebben een breed landelijk aanbod van opdrachtgevers met grote- en kleinschalige opdrachten.

Sluit jij je aan bij het team schade materieel of letsel? Een heel diverse groep behandelaars met verschillende achtergronden, leeftijden, expertises en ambities. Wat jullie gemeen hebben is de wil om de opdrachtgever te helpen in drukke/lastige tijden en de wil je te blijven ontwikkelen door zelf aan het roer te staan van jouw eigen carrière. Daarnaast krijg je energie van het onderling delen van kennis.

dekra-jesse-kruijs

Vragen? Neem contact op!

Mijn naam is Jesse Kruijs en ik ben recruiter bij DEKRA People. Wil je meer weten over deze functie? Aarzel niet om mij te bellen of appen, want ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 257 438 68 of e-mailadres jesse.kruijs@dekra.com.

Meer contactgegevens

Direct solliciteren

Enthousiast over deze functie? Dan maken we graag kennis! Vul hieronder je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe. We kijken uit naar je reactie.

Pagina delen