Junior schadebehandelaar telefonie

Je hebt je juridische opleiding net afgerond en bent klaar voor je eerste baan! Waarschijnlijk zie je veel vacatures voorbij komen, maar is de functie als (interim) schadebehandelaar wel eens in je gedachten voorbij gekomen? Lees snel verder!

Functie

In de functie als Schadebehandelaar draait het om het helpen van de klant met schade. In deze startersrol ga je beginnen met autoschades, eenzijdige verkeersschades om precies te zijn. In deze functie leer jij hoe je de juiste vragen moet stellen in verschillende situaties, heb jij hebt een luisterend oor en door goed door te vragen weet jij helder te krijgen wat er precies is gebeurd. Daarnaast weet jij duidelijke verwachtingen uit te spreken. Dat begint met het vaststellen of de schade binnen de dekking van de voorwaarden valt, van de verzekeraar waar jij op dat moment voor werkt. Tijdens de functie in kwestie ga je de fundering leggen voor het behandelen van schades. Je zal klanten telefonisch te woord staan en maakt het dossier aan.

Wat kan je van ons verwachten?

Op 15 en 16 september 2022 zal je meegenomen worden in de basisregels omtrent verkeersschade door onze kwaliteitscoördinator Selma Joosten. Vanaf 19 september start je bij de opdrachtgever op locatie. Hier word je twee weken opgeleid om daarna zelfstandig aan de slag te kunnen. Je zal worden meegenomen in de polisvoorwaarden, in de manier van werken van de opdrachtgever en je leert de juiste vragen te stellen aan de klant. In deze rol leer je kennismaken met de branche en zet je de eerste stappen als schadebehandelaar.
Na 3 maanden goed functioneren is het tijd voor de volgende stap. Je gaat naar een opleidingsplek binnen DEKRA Claims Management en gaat bijvoorbeeld het Traineeship Schade volgen. Tijdens dit traject ga verder borduren en zo zelfstandig jouw eerste schades behandelen.
Dit houdt in;
  • een vakinhoudelijke opleiding tot materieel schadebehandelaar;
  • een startsalaris tussen de €2100 en €2500;
  • het behalen van je Wft basis en Wft schade particulier;
  • masterclasses door experts uit de praktijk;
  • en een prachtige start van jouw carrière in de schadebranche.

Jouw profiel

Naast dat jij ambitieus en leergierig bent, pas jij je gemakkelijk aan in nieuwe situaties en beschik jij over;
  • sterke communicatieve vaardigheden;
  • juridische afgeronde opleiding of een MBO diploma bank- en verzekeringswezen;
  • minimaal 32 uur per week beschikbaar.

DEKRA People

Na het succesvol afronden van het programma is het tijd om zelfstandig aan de slag. Je gaat aan het werk als interim professional bij verschillende opdrachtgevers en gaat alle opgedane kennis in de praktijk brengen. Naast diverse opdrachten blijven wij jou persoonlijke begeleiding en trainingen bieden, waarbij je weer als team samenkomt. Maar bovenal bieden wij je de zekerheid van een vaste baan. Je maakt onderdeel uit van het vaste team van DEKRA People en vanaf dat moment bieden wij je bovenop je salaris een leaseauto, een bonusregeling, een persoonlijk opleidingsprogramma en andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Vragen? Neem contact op!
Mijn naam is Jesse en ik ben Manager Interim Professionals bij DEKRA People. Wil je meer weten over deze functie? Aarzel niet om mij te bellen of appen, want ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 25743868 of e-mailadres jesse.kruijs@dekra.com.
Neem contact op

Direct solliciteren

Enthousiast over deze functie? Dan maken we graag kennis! Vul hieronder je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe. We kijken uit naar je reactie.