Carrière

U bent hier

 • Waarom werken voor DEKRA?

  Bij DEKRA, één van ‘s werelds grootste expertorganisaties op het gebied van testen, inspecteren en certificeren, werken elke dag meer dan 45.000 mensen aan de veiligheid op de weg, op het werk en thuis. Veiligheid zit in onze kern.  Onze ambitie is dat we in 2025 de wereldwijde partner voor een veilige wereld zijn.

  Binnen onze ambitieuze organisatie is er veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. In een informele en ambitieuze omgeving werk je met vakexperts en andere specialisten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. In ons werkveld zien we veel nieuwe ontwikkelingen en kansen; in deze dynamische omgeving werken we aan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

 • Waarom DEKRA?

  Kansen

  In 2017 groeide DEKRA voor het 14e jaar op rij – groei met ons mee.

  Kennis

  De kennis van onze experts is de drijvende kracht achter onze werkzaamheden.

  Technologie

  Werken met en voor de nieuwste technologieën om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  Veiligheid

  Kernwaarde nummer één die in alle facetten van onze activiteiten naar voren komt.

 • Vacatures

  Werken voor DEKRA in Nederland

  In Nederland is DEKRA één van de grootste test- en certificeringsbedrijven met ongeveer 900 medewerkers. Het bedrijf is hier actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Business Assurance, Material Testing & Inspection, Rail, Automotive en Claims & Expertise en Occupational Health & Safety. Om in 2025 de wereldwijde partner voor een veilige wereld te zijn, willen we onze expertiseorganisatie laten groeien. Klik op één van onderstaande tegels om vacatures te bekijken.

 • Open sollicitatie

  Geen geschikte vacature kunnen vinden?

  Maar wil je wel graag met ons in contact komen? Stuur dan je CV en een korte motivatie en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Open formulier

 • MAAK KENNIS MET ONZE

  Heroes of Safety

  Veiligheid staat voor al onze collega's centraal. Elke dag werken we in een internationale omgeving aan een veiligere wereld. Benieuwd naar onze mensen? Leer DEKRA's Heroes of Safety kennen en ontdek welke mensen elke dag bijdragen aan de veiligheid in het verkeer, op het werk en thuis.

  Lees verder