Process Safety

U bent hier

 • Experts in procesveiligheid

  Met onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring op het gebied van procesveiligheid staan we wereldwijd bekend als specialisten en betrouwbare adviseurs. Wij helpen onze klanten risico's te begrijpen en beoordelen en ontwikkelen samen met hen pragmatische oplossingen op het gebied van procesveiligheid. Door gespecialiseerd management, een praktijkgerichte aanpak en laboratoriumtesten voegen we aan procesveiligheid waarde toe.

  Ons doel is de competenties bij de klant te verstevigen en te vergroten, waardoor hij zijn prestaties duurzaam kan verbeteren. Bij de samenwerking met onze klanten combineren we onze technische expertise met onze drive om mensen en installaties te beschermen en letsel en of schade te voorkomen. Als onderdeel van DEKRA, wereldleider op dit gebied, zijn we de wereldwijde partner voor een veiligere wereld.

  Al ruim dertig jaar verlenen we gespecialiseerde diensten op het gebied van procesveiligheid, het onbedoeld vrijkomen van chemische stoffen in de chemische en procesindustrie, en het voorkomen van brand en explosies.

 • Services

  Laboratorium Testen

  Services

  Procesveiligheidsmanagement

  Services

  Procesveiligheid consultancy

  Services

  Process Safety Academy

 • Process safety consulting

  Consultancy

  Procesveiligheidsengineering omvat een breed scala aan gespecialiseerde vaardigheden en competenties. DEKRA heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verstrekken van deskundig advies en oplossingen op het gebied van proces- en productveiligheid. Of het nu gaat om specialistische vraagstukken of om u te ondersteunen voor een middellange of lange termijn via ons partnership programma, DEKRA levert alleen op maat gemaakt advies.

  Lees hier meer over consultancy

  Process safety testen

  Testen

  Goede procesveiligheidspraktijk vraagt om een grondige kennis van de fysische en chemische eigenschappen van de gevaarlijke stoffen en processen waarmee u werkt. Ons wereldwijde netwerk van testfaciliteiten geeft uw bedrijf volledige toegang tot state-of-the-art apparatuur en toegewijde laboratoriumteams. Wij voeren meer dan 300 standaard testmethoden uit. Daarnaast beschilt DEKRA over faciliteiten voor het uitvoeren van ongebruikelijke of complexe en aangepaste testen.

  Lees hier meer over testen

  Process safety competency

  Academy

  DEKRA heeft de Process Safety Academy opgericht om de kennis die wij hebben opgebouwd met u te delen. De Process Safety Academy biedt de meest specifieke en relevante opleiding in zijn soort. Onze cursussen worden wereldwijd aangeboden en zijn beschikbaar in meerdere talen. Onze opleidingen en cursussen worden continu vernieuwd waardoor u verzekerd bent van een hoog niveau dat altijd als state-of-the-art beschouwd kan worden.

  Lees hier meer over de Process Safety Academy

 • Adresgegevens

  DEKRA Solutions B.V.
  P.O. Box 5185
  6802 ED ARNHEM

  KvK-nummer 09083567

 • Een overzicht van al onze Process Safety Whitepapers