Process Safety

U bent hier

 • Experts in procesveiligheid 

  Met onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring op het gebied van procesveiligheid staan we wereldwijd bekend als specialisten en betrouwbare adviseurs. Wij helpen onze klanten risico's te begrijpen en beoordelen en ontwikkelen samen met hen pragmatische oplossingen op het gebied van procesveiligheid. Door gespecialiseerd management, een praktijkgerichte aanpak en laboratoriumtesten voegen we aan procesveiligheid waarde toe.

  Ons doel is de competenties bij de klant te verstevigen en te vergroten, waardoor hij zijn prestaties duurzaam kan verbeteren. Bij de samenwerking met onze klanten combineren we onze technische expertise met onze drive om mensen en installaties te beschermen en letsel en of schade te voorkomen. Als onderdeel van DEKRA, wereldleider op dit gebied, zijn we de wereldwijde partner voor een veiligere wereld.

  Al ruim dertig jaar verlenen we gespecialiseerde diensten op het gebied van procesveiligheid, het onbedoeld vrijkomen van chemische stoffen in de chemische en procesindustrie, en het voorkomen van brand en explosies.

  dekra-process-safety.nl

  +31 88 96 83 847

 • Services

  Laboratorium Testen

  Services

  Procesveiligheidsmanagement

  Services

  Procesveiligheid consultancy

  Services

  Process Safety Academy

 • Adresgegevens

  DEKRA Solutions B.V.
  P.O. Box 5185
  6802 ED ARNHEM

  KvK-nummer 09083567

 • Een overzicht van al onze Process Safety Whitepapers