Industrial Inspection

U bent hier

 • De juiste balans tussen beschikbaarheid, risico's en kosten

  DEKRA Solutions is het Nederlandse onderdeel van DEKRA's internationale Material Testing & Inspection expertise. Met bijna 2000 experts in meer dan 10 landen zijn we een leidende dienstverlener op het gebied van inspecties van industriële assets, assetmanagement- en onderhoudsadvies en beproeving en inspecties van materialen in de energiesector en de petrochemische industrie. Wij maken vaak gebruik van de synergie tussen Material Testing & Inspection en andere DEKRA-activiteiten. Zo bieden wij gezamenlijk een compleet portfolio van diensten aan.

  Ons team mechanized NDT (mNDT) in Arnhem voert in binnen- en buitenland beproevingen en inspecties uit aan onder andere generatoren, pijpleidingen, drukvaten en boilers. Waar mogelijk voeren wij conditiemetingen uit terwijl de systemen in bedrijf zijn. In andere gevallen beperken wij de downtime tot een minimum.

  Bij het team Asset Integrity Management (AIM) in Utrecht kunt u terecht voor root cause analyses, sterkteberekeningen, conditieassessments en bepalingen van de restlevensduur van een breed scala aan assets. Ook voeren wij risico-analyses uit en adviseren wij over performance- en betrouwbaarheidsverbeteringen.

  dekra-industrial-inspection.com

  +31 88 96 83025

 • Services

  Mechanized NDT

  Services

  Construction control

 • Adresgegevens

  Team Mechanized NDT
  Meander 1051, 6825 MJ Arnhem
  P.O. Box 5185, 6802 ED Arnhem
  Telefoon: +31 88 96 83025
  Fax: +31 88 96 83100