Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Medische technologie

DEKRA biedt test- en certificeringsdiensten voor bedrijven actief in de medische hulpmiddelen industrie.

De laatste jaren zijn de veiligheid en kwaliteit van medische hulpmiddelen steeds hoger in het vaandel komen te staan wat geleid heeft tot strengere regelgeving, vooral op het gebied van klinische bewijsvoering. Hiernaast volgen technologische innovaties elkaar razend snel op, overkoepeld door trends zoals interconnectiviteit van medische apparatuur.

Al deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat zowel de industrie als Notified Bodies steeds specialistischere kennis in huis moeten hebben om te kunnen voldoen aan de van toepassing zijnde eisen. Met meer dan 25 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk van klinische experts heeft DEKRA alle benodigde kennis in huis om uw medische hulpmiddelen te beoordelen, met patiënt veiligheid als prioriteit.

Ontdek hier onze diensten op het gebied van medische hulpmiddelen

Geen resultaten gevonden.

Onafhankelijkheidsverklaring

Onpartijdigheid is onze zaak

Het topmanagement van DEKRA Certification B.V. verklaart het volgende met betrekking tot onpartijdigheid: Ons 'guiding principle' is om te voldoen aan de waarden waarnaar wij op zoek zijn bij onze klanten en ze actief in de praktijk te brengen. Alleen op die manier kunnen wij geloofwaardig functioneren als dienstverlener en rolmodel met een klantgerichte aanpak. Ons eigen managementsysteem legt hiervoor de basis en biedt zowel intern als extern de hoogste transparantie.

Alle medewerkers van DEKRA, met inbegrip van de directie, leidinggevenden en werknemers, hanteren bij alle beslissingen die zij in hun dagelijkse activiteiten nemen de principes van onpartijdigheid, objectiviteit en integriteit.

- Bram Holtus, Managing Director

Pagina delen