Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

NEN 8009 certificering

DEKRA Audit

Voldoet u aan de eisen voor het beheersen van de veiligheidsrisico's van uw patiënten?

NEN 8009 certificatie

Veilige zorg: altijd en voor iedereen

NEN 8009 certificering

Iedereen komt in zijn leven in aanraking met zorg. Daardoor is de veiligheid van patiënten en cliënten een onderwerp dat ons bijna allemaal raakt. Met het inrichten van een veiligheidsmanagementsysteem (VMS) laat u zien dat u risico’s voor cliënten en patiënten in de zorg zo klein mogelijk wilt maken. Een goed werkend systeem is erop gericht om ongelukken en problemen te voorkomen en, mochten ze voorkomen, de schade te beperken. Een VMS bestaat uit een risico-inventarisatie, een proces voor het veilig melden van incidenten, een methode voor incidentenanalyse en de implementatie van verbetermanagement. De NEN 8009 (voorheen NTA 8009) certificering bewijst dat uw systeem onafhankelijk is getoetst. DEKRA geeft hierbij een onafhankelijk oordeel, waarmee u verder kunt.

Cliënt- en patiëntveiligheid zit in het hart van iedere zorgorganisatie

Samen met onze accountmanagers zorgen onze auditors ervoor dat uw organisatie op een correcte en snelle wijze het certificatietraject kunt doorlopen. De auditor interviewt medewerkers uit verschillende lagen in uw organisatie om te beoordelen of het systeem ook in de praktijk goed werkt.

Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact

Harriëtte van der Sar
separator

Harriëtte van der Sar

DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

Pagina delen