Schadebehandelaar vacatures
DEKRA Carrière

Is een schadeclaim terecht? Jij beoordeelt het als schadebehandelaar!

Wij zijn op zoek naar schadebehandelaars

Vind jij het een uitdaging om schades eerlijk en efficiënt te behandelen? Zoek je naar werk met veel afwisseling in dossiers? En binnen een groot team van specialisten in een dynamische en internationale omgeving? Dan zijn DEKRA en jij een goede match! We zijn op zoek naar schadebehandelaars om ons team te versterken.

Als schadebehandelaar zet je je dagelijks in voor particulieren of organisaties met schade. Dat kan zowel materiële- als letselschade zijn. Je vertegenwoordigt verzekeraars en probeert dossiers goed en snel te behandelen. Jouw doel is om tot een juiste regeling te komen, waarbij het slachtoffer centraal staat en je denkt aan de belangen van de opdrachtgever. Daarvoor spreek je met verschillende partijen, zoals de opdrachtgever, het slachtoffer, verzekeraars en soms ook de politie en advocaten. Je gebuikt hierbij je communicatievaardigheden en inlevingsvermogen, want je begrijpt de impact die schade op mensen kan hebben. Daarnaast stel je rapportages op met oog voor detail. Daar is jouw kennis en kritische blik voor nodig.

Het mooiste aan mijn werk vind ik als een betrokkene zich echt gehoord en geholpen voelt.

Naomi van Houten – Schadebehandelaar

Jouw team: Claims & Expertise

Als schadebehandelaar werk je binnen het team Claim & Expertise. Samen met ruim 200 collega’s beschik je over uitgebreide vakkennis over schades, keuringen, taxaties, en schadebehandelingen. Zo werk je aan verschillende type schadeclaims; van aansprakelijkheid tot eigendom en meer. Je werkt met inlevingsvermogen en daadkracht. Je zorgt ervoor dat schades op een eerlijke, onafhankelijke en zorgvuldige manier worden behandeld. Maar naast dat er hard wordt gewerkt, is er ook veel ruimte voor gezellige activiteiten zoals de Dam tot Damloop en de jaarlijks terugkerende DEKRA day.

Werken bij A-werkgever DEKRA

Bij DEKRA vinden we Afwisseling, Ambitie en Autonomie in ons werk. Maar er is meer dat ons een A-werkgever maakt: we bieden een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.
  Jouw groei is minstens zo belangrijk als de groei van ons bedrijf
  Bij DEKRA krijg je daarom volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Als schadebehandelaar bieden we je een interne opleiding om je verder te specialiseren. Ben je ambitieus en weet je wat je wil? Dan stippelen we samen jouw carrièrepad uit.

  Onze business

  Al bijna 100 jaar zorgt DEKRA voor veiligheid. Wij zijn een van ’s werelds grootste expertiseorganisaties op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Onze onafhankelijke experts zetten zich in voor veiligheid op het werk, thuis en onderweg. Wij hebben een duidelijke ambitie: in 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige én duurzame wereld.
  In Nederland zijn wij met ruim 1.000 medewerkers actief in het testen en certificeren van consumenten-, industriële, automotive- en ICT-producten, producten in explosiegevaarlijke omgevingen en medische hulpmiddelen. Dat doen we voor markten over de hele wereld.
  Heb je nog vragen? Neem contact op met onze recruiter