DEKRA kickstart digitalisering

DEKRA investeert in digitalisering. Lees alles over onze prestaties in 2020 in het online jaarverslag en ontdek hoe we in de toekomst de (digitale) wereld veiliger blijven maken.  

Lees meer
 • Welkom bij DEKRA

  DEKRA heeft haar activiteiten de laatste jaren gestaag uitgebreid op verschillende gebieden. In Nederland testen en certificeren we producten, auditen en certificeren we onder andere managementsystemen, inspecteren en testen we bedrijfskritische installaties, inspecteren we de spoorwereld en zijn we als onafhankelijk expertisebureau betrokken bij schade-expertise en –afhandeling.

  Voor meer informatie over DEKRA in Nederland, klik dan hier.

  Bij DEKRA houden we de meest recente ontwikkelingen in de gaten. Wilt u weten hoe wij onze diensten aanbieden rondom de coronacrisis?

  Lees hier meer

  Onderstaand hebben we onze verschillende diensten met de betreffende websites weergegeven zodat we u gericht van dienst kunnen zijn!

 • Naar welke diensten bent u op zoek?

  DEKRA Audits

  Audits

  Onze Audits services hebben betrekking op het auditen en certificeren op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu, duurzaamheid en informatiebeveiliging. Bezoek onze Audits website voor een uitgebreid overzicht van onze services.

  Onze Audits service

  DEKRA Product Testing

  Product Testing & Certification

  Onze Product Testing & Certification services hebben betrekking op het testen en certificeren van consumenten-, industriële-, automotive- en medische hulpmiddelen en producten. Wilt u meer informatie hierover bezoek dan onze website. 

  Onze Product Testing & Certification services

  DEKRA Rail

  Rail

  Bent u op zoek naar services die betrekking hebben op het veilig organiseren en beter presteren van railorganisaties? Dit valt onder onze Rail services. Als u meer informatie over onze Rail services wilt, bezoek dan de website. 

  Onze Rail services

 • DEKRA Claims & Expertise

  Claims & Expertise

  Onder Claims & Expertise vallen alle services die betrekking hebben op het vaststellen van verschillende vormen van schades. Bezoek de DEKRA Claims & Expertise website voor meer informatie.

  Onze Claims & Expertise services 

  DEKRA Material Testing & Inspection

  Material Testing & Inspection

  Onze Material Testing & Inspection services hebben betrekking op het niet-destructief testen van materiaal in het fabricatie- en installatieproces. Bezoek de website voor meer informatie.

  Onze Material Testing & Inspection services

  DEKRA Process Safety

  Process Safety

  Onze Process Safety services hebben betrekking op het begrijpen en evalueren van risico's binnen een proces. Wilt u meer weten over deze services, bezoek dan de Process Safety website.

  Onze Process Safety services

 • DEKRA People

  People

  De services van People hebben betrekking op het detacheren van professionals gekoppeld aan Claims & Expertise en Rail. Wilt u meer te weten komen over onze People services, bezoek dan de website.

  Onze People services

  DEKRA Industrial Safety

  Industrial Safety

  De services van Industrial Safety hebben betrekking op het creëren van een zo veilig mogelijke werkomgeving. Wilt u meer informatie over deze services, bezoek dan de Industrial Safety website.

  Onze Industrial Safety services

  DEKRA Carrière

  DEKRA Carrière

  Lijkt het u wat om bij DEKRA te komen werken en bent u op zoek naar onze openstaande vacatures? Neem dan een kijkje op onze carrière pagina en bekijk ons aanbod aan vacatures of doe een open sollicitatie.

  Onze Carrière pagina

 • Werken bij DEKRA

  Wil jij je eigen pad volgen in het realiseren van je ambities?

  Kies dan voor een afwisselende baan bij A-werkgever DEKRA.

  Samen met je team streef jij het beste resultaat na!

  Bekijk onze vacatures