Schade-experts vacatures
DEKRA Carrière

Als schade-expert de oorzaak, omvang en gevolgen van schades beoordelen

Wij zijn op zoek naar schade-experts

Vind jij het een uitdaging om schades te beoordelen? Zoek je naar werk met veel afwisseling in dossiers? En binnen een groot team van specialisten in een dynamische en internationale omgeving? Dan zijn DEKRA en jij een goede match! We zijn op zoek naar schade-experts om ons team te versterken.

Als schade-expert zet je je dagelijks in voor particulieren of organisaties met schade, bijvoorbeeld schade aan gebouwen, voertuigen of transport. Je beoordeelt de schade om de omvang en gevolgen vast te leggen. Daarvoor spreek je met verschillende partijen, zoals opdrachtgevers, gedupeerden en verzekeraars. Je gebuikt hierbij je communicatievaardigheden en inlevingsvermogen, want je begrijpt de impact die schade op mensen kan hebben. Daarnaast stel je rapportages op met oog voor detail. Geen schade is hetzelfde, wel wil je iedere schade zo goed en snel mogelijk beoordelen. Daar is jouw expertise en kritische blik voor nodig.

Een mooie dag is een dag waarop je complexe schades goed kan oplossen voor de opdrachtgever en voor verzekeraars.

Laurence Joosten – Schade-expert

Jouw team: Claims & Expertise

Als schade-expert werk je binnen het team Claim & Expertise. Samen met ruim 200 collega’s beschik je over uitgebreide vakkennis van schades, keuringen, taxaties, en schade afhandelingen. Je werkt aan verschillende schadedossiers, waarbij de wensen van de opdrachtgever leidend zijn. Je beoordeelt schades op een eerlijke, onafhankelijke en zorgvuldige manier.

Werken bij A-werkgever DEKRA

Bij DEKRA vinden we Afwisseling, Ambitie en Autonomie in ons werk. Maar er is meer dat ons een A-werkgever maakt: we bieden een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.
    Jouw groei is minstens zo belangrijk als de groei van ons bedrijf
    Bij DEKRA krijg je daarom volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Als schade-expert bieden we je opleidingen om je verder te specialiseren. Bijvoorbeeld de NIVRE-opleiding (Stichting Nederlands Instituut van Register Experts). Ben je ambitieus en weet je wat je wil? Dan stippelen we samen jouw carrièrepad uit.

    Onze business

    Al bijna 100 jaar zorgt DEKRA voor veiligheid. Wij zijn een van ’s werelds grootste expertiseorganisaties op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Onze onafhankelijke experts zetten zich in voor veiligheid op het werk, thuis en onderweg. Wij hebben een duidelijke ambitie: in 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige én duurzame wereld.
    In Nederland zijn wij met ruim 1.000 medewerkers actief in het testen en certificeren van consumenten-, industriële, automotive- en ICT-producten, producten in explosiegevaarlijke omgevingen en medische hulpmiddelen. Dat doen we voor markten over de hele wereld.