Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Vind alles over DEKRA op één overzichtelijke plek

DEKRA vernieuwt website dekra.nl

1. feb. 2022

Je bezoekt de vernieuwde website van DEKRA Nederland. Om bezoekers meer overzicht en gebruikersgemak te bieden integreren we in 2022 gefaseerd de sites van onze Nederlandse divisies in deze website. Daarnaast hebben we de look & feel van dekra.nl verbeterd.

DEKRA vernieuwt website

Op 1 februari zijn de websites van onze afdelingen Audit, Industrial Inspection, People en Product Testing geïntegreerd in dekra.nl. Later dit jaar doen we hetzelfde met de sites voor onze afdelingen Claims & Expertise, Industrial Safety en Rail. Tenslotte volgt in de zomer een rebranding van onze huisstijl. Onder meer logo’s en afbeeldingen op deze website worden in een nieuw jasje gestoken.

Verbeteringen

DEKRA Nederland biedt een groot aantal diensten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren aan. Als bezoeker gaat het vernieuwde dekra.nl meer overzicht in dit aanbod brengen. Daarnaast schrijven we op dekra.nl zo veel mogelijk in de taal die onze klanten verstaan. Omdat online ontwikkelingen snel gaan blijven we onze website ook na deze verbeterslag continue door ontwikkelen.

Heb je vragen over de vernieuwde website? Stuur dan een mail naar .

Contact

Marketing & Communicatie DEKRA Nederland

separator
+31 6 46 71 37 68
separator
Terug naar overzicht
Pagina delen