Aanmelden voor het DEKRA Schadewebinar op 14 juli a.s.

DEKRA Schadewebinar

01 jul 2021 Claims & Expertise

Bij een schadegeval is het belangrijk om de oorzaak te beoordelen. Is een lekkage bijvoorbeeld ontstaan door een montagefout of was er iets mis met het materiaal van de koppeling? Is de motor van een machine vastgelopen door vervuilde olie of was er sprake van achterstallig onderhoud? Dat valt met het blote oog vaak niet vast te stellen. Daarvoor is specialistisch onderzoek nodig.

Tijdens dit webinar leggen Joris Manders (Expert Tribotechniek) en Martin de Jong (QHSE Manager & Manager Materials Science) uit hoe zij voor verzekeraars uitkomst kunnen bieden in een vastgelopen zaak. Welke onderzoekstechnieken passen zij toe? Ze laten het u zien aan de hand van herkenbare schadegevallen uit de praktijk. Marnix Terpstra (Schade-expert bij DEKRA) is uw host en biedt u de gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden

Wilt u beter inzicht krijgen in de oorzaken van schades? Meld u dan aan voor het webinar op woensdag 14 juli van 15:00 tot 16:00 uur. Na aanmelding ontvangt u de link en een reminder om deel te nemen.