brandmeldinstallaties audit
DEKRA Audit

Levert uw bedrijf betrouwbare brandmeldinstallaties van hoge kwaliteit?

Regeling Brandmeldinstallaties

Gegarandeerd brandveilig

Wilt u, aan nieuwe en bestaande klanten, gegarandeerde brandveiligheid bieden? DEKRA helpt u om met de Brandmeldinstallaties de kwaliteit van uw brandmeldinstallaties aan te tonen.

Een brandmeldinstallatie heeft weinig nut als hij niet vakkundig is geplaatst. Met de certificatie Regeling Brandmeldinstallaties laat u zien dat u installaties van hoge kwaliteit levert, installeert en onderhoudt. Ook toont u aan dat u goed op de hoogte bent van de gemeentelijke wet- en regelgeving. U werkt op basis van kennis en ervaring en installeert brandmeldinstallaties volgens het vooraf overeengekomen programma van eisen (onder andere van brandweer en verzekeraar).

Wie certificeren we?

  • Brandinstallatiebedrijf voor het leveren van brandmeldinstallaties
  • Brandmeldinstallatiebedrijf voor het installeren van brandmeldinstallaties
  • Brandmeldonderhoudsbedrijf voor onderhoud aan brandmeldinstallaties

Voordelen certificatie Regeling Brandmeldinstallaties

  • U toont aan dat u brandmeldinstallaties van hoge kwaliteit levert, installeert en onderhoudt;
  • U toont aan dat u goed op de hoogte bent van gemeentelijke wet- en regelgeving;
  • Met certificatie Regeling Brandmeldinstallaties toont u veiligheid in één oogopslag.
Waarom certificeren door DEKRA?
Wij verzorgen de certificering en begeleiden u tijdens het voortraject. Wanneer u ons inschakelt, kiest u voor een hoge kwaliteit dienstverlening. Zo werkt u samen met één projectteam en heeft u een vast aanspreekpunt. Onze auditoren hebben zitting in normcommissies en beschikken over uitgebreide kennis van wet- en regelgeving. Bij DEKRA kunnen we bovendien meerdere product- en/of systeemdiensten tegelijk aanbieden, zoals de combinatie met CCV Ontruimingsalarminstallaties. Hierdoor werkt u efficiënter en bespaart u kosten. Onze vakkundige auditoren nemen zoveel mogelijk zorg uit handen.

Leveren, installeren en onderhouden

Het leveren (en ontwerpen), installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties zijn drie verschillende disciplines en vallen dan ook onder verschillende NEN normen. Op het installeren zijn NEN 2535, NEN 2555, NEN 2575, NEN-EN 54 en NEN-EN 12845 van toepassing. NEN 2654 en NEN-EN 12845 gelden voor het onderhouden van brandveiligheidsinstallaties. DEKRA is bevoegd om volgens al deze normen te certificeren en kan u vanzelfsprekend ook begeleiden tijdens het voortraject. Bij DEKRA kunnen we bovendien meerdere product- en/of systeemdiensten tegelijk aanbieden, zoals de combinatie met CCV Ontruimingsalarminstallaties. Hierdoor werkt u efficiënter en bespaart u kosten. Onze vakkundige auditoren nemen zoveel mogelijk zorg uit handen.
Waarom DEKRA?
Ervaren marktleider

Onze experts hebben jarenlange ervaring op het gebied van informatiebeveiliging en certificering van managementsystemen. DEKRA is actief in meer dan 60 landen en onze certificaten worden wereldwijd erkend.

Ervaring & kennis

Audits en certificeringen zijn bij DEKRA in goede handen. Onze auditors hebben vele jaren ervaring in de certificatie van managementsystemen.

Maximale voordelen

Ons portfolio bevat wereldwijd meer dan 200 accreditaties die we mogen uitvoeren en onze diensten kunnen gecombineerd worden om maximale voordelen te bieden.

Persoonlijke aanpak

We combineren we een persoonlijke aanpak met gedetailleerde kennis over de normen en wettelijke eisen.

Efficiënt en kostenbewust

U gaat met DEKRA efficiënt en kostenbewust een certificeringstraject aan. We kunnen met dezelfde auditor verschillende schema's gecombineerd uitvoeren.

Over DEKRA

DEKRA werd in 1925 opgericht om de verkeersveiligheid te garanderen dankzij voertuiginspecties. Vandaag de dag is DEKRA 's werelds grootste onafhankelijke niet-beursgenoteerde expertorganisatie in de sector Testen, Inspectie en Certificering. Als wereldwijde aanbieder van uitgebreide diensten en oplossingen helpen wij onze klanten hun veiligheid, beveiliging en duurzaamheid te verbeteren.