Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

brandmeldinstallaties audit

DEKRA Audit

Levert uw bedrijf betrouwbare brandmeldinstallaties van hoge kwaliteit?

Regeling Brandmeldinstallaties

Gegarandeerd brandveilig

Wilt u, aan nieuwe en bestaande klanten, gegarandeerde brandveiligheid bieden? DEKRA helpt u om met de Brandmeldinstallaties de kwaliteit van uw brandmeldinstallaties aan te tonen.

Een brandmeldinstallatie heeft weinig nut als hij niet vakkundig is geplaatst. Met de certificatie Regeling Brandmeldinstallaties laat u zien dat u nstallaties van hoge kwaliteit levert, installeert en onderhoudt. Ook toont u aan dat u goed op de hoogte bent van de gemeentelijke wet- en regelgeving. U adviseert op basis van kennis en ervaring en installeert brandmeldinstallaties volgens het vooraf overeengekomen programma van eisen (onder andere van brandweer en verzekeraar).

Wie certificeren we?

  • Brandinstallatiebedrijf voor het leveren van brandmeldinstallaties

  • Brandmeldinstallatiebedrijf voor het installeren van brandmeldinstallaties

  • Brandmeldonderhoudsbedrijf voor onderhoud aan brandmeldinstallaties

Leveren, installeren en onderhouden

Het leveren (en ontwerpen), installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties zijn drie verschillende disciplines en vallen dan ook onder verschillende NEN normen. Op het installeren zijn NEN 2535, NEN 2555, NEN 2575, NEN-EN 54 en NEN-EN 12845 van toepassing. NEN 2654 en NEN-EN 12845 gelden voor het onderhouden van brandveiligheidsinstallaties. DEKRA is bevoegd om volgens al deze normen te certificeren en kan u vanzelfsprekend ook begeleiden tijdens het voortraject. Bij DEKRA kunnen we bovendien meerdere product- en/of systeemdiensten tegelijk aanbieden, zoals de combinatie met CCV Ontruimingsalarminstallaties. Hierdoor werkt u efficiënter en bespaart u kosten. Onze vakkundige auditoren nemen zoveel mogelijk zorg uit handen.

Waarom certificeren door DEKRA?

Wij verzorgen de certificering en begeleiden u tijdens het voortraject. Wanneer u ons inschakelt, kiest u voor een hoge kwaliteit dienstverlening. Zo werkt u samen met één projectteam en heeft u een vast aanspreekpunt. Onze auditoren hebben zitting in normcommissies en beschikken over uitgebreide kennis van wet- en regelgeving. Bij DEKRA kunnen we bovendien meerdere product- en/of systeemdiensten tegelijk aanbieden, zoals de combinatie met CCV Ontruimingsalarminstallaties. Hierdoor werkt u efficiënter en bespaart u kosten. Onze vakkundige auditoren nemen zoveel mogelijk zorg uit handen.

Heeft u een vraag? Onze experts komen graag met u in contact

Regio Zuid en West Nederland

Kevin Klijn
separator

Kevin Klijn

DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

Regio Noord en Oost Nederland

Christiaan de Wind
separator

Christiaan de Wind

DEKRA Audit Sales

Meander 1051

6825 MJ Arnhem

Pagina delen