Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Veilig onderweg, thuis en op het werk

Gezocht: slimme ideeën voor het verbeteren van de veiligheid

26. aug. 2021

Gezocht: slimme ideeën voor het verbeteren van de veiligheid

Ook in 2021 reikt DEKRA weer de DEKRA Award uit. Hiermee juichen we innovatieve en duurzame ideeën, concepten, oplossingen en prestaties voor het verbeteren van de veiligheid in vier categorieën toe, te weten: veiligheid onderweg, op het werk, thuis en startups. Bedrijven en organisaties kunnen tot 13 september hun inzendingen indienen.

DEKRA - Nieuws - Award

<< Jouw idee indienen doe je hier>>

“Met de DEKRA Award dragen we bij aan duurzame veiligheid in het bedrijfsleven en de samenleving. Goede ideeën hiervoor verdienen speciale aandacht,” zegt Stefan Kölbl, voorzitter van DEKRA. “Ieder jaar verrassen deelnemers ons weer met innovaties die veiligheid verbeteren. De DEKRA Award inspireert en moedigt het investeren in veiligheid aan.”

Veilig onderweg, thuis en op het werk

Al vele jaren eert DEKRA de Safety Champions, samen met ‘WirtschaftsWoche’, het grootste tijdschrift voor zakelijk nieuws in Duitsland. Veel bedrijven en organisaties dienden al prachtige projecten in voor de categorieën: veiligheid onderweg, veiligheid op het werk en veiligheid thuis. In 2019 werd de categorie Startups geïntroduceerd, speciaal voor jonge ondernemers met vernieuwende ideeën en concepten voor het verbeteren van de veiligheid. Denk bij de categorieën bijvoorbeeld aan deze voorbeelden:

Onderweg

- Nieuwe mobiliteitsconcepten

- Technieken om de verkeersveiligheid te vergroten

- Menselijk gedrag in het verkeer

- Verkeersplanning- en infrastructuur

Werk

- Initiatieven om de arbeidsveiligheid- en gezondheid te vergroten

- Risicomanagement

- Innovatieve leiderschapsconcepten

- Veiligheidsopleidingen- en communicatie

- Managementbetrokkenheid vergroten

Thuis

- Ongevalspreventie in en buiten de woning

- Brandveiligheid

- Gezondheidsrisico’s voorkomen.

Tot 13 september

Bedrijven en organisaties kunnen tot 13 september hun inzendingen voor de DEKRA Award indienen. Een panel van experts selecteert de genomineerden. De winnaars worden zoals altijd gekozen door een all-star jury. Voor de categorie startups bepaalt een jury drie finalisten. De winnaar wordt gekozen via een online stemsysteem. Alle winnaars worden bekend gemaakt via een online social media campagne. Volg hiervoor DEKRA.

Media contact

Marketing & Communicatie DEKRA Nederland

separator
+31 6 46 71 37 68
separator
Terug naar overzicht
Pagina delen