Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Traineeship Letselschade

Ben jij op zoek naar een plek om jouw eerste stappen als letselschadebehandelaar in de praktijk te zetten? Ben je afgestudeerd jurist en/óf heb je ervaring als materiële behandelaar en wil jij je ontwikkelen als letselschadebehandelaar? Start dan 17 oktober 2022 met het DEKRA Traineeship Letselschade!

Functie

Via ons Traineeship krijg jij de kans om je te ontwikkelen tot letselschadebehandelaar. Dit begint voor jou allemaal op ons kantoor in Capelle aan den IJssel, waar alles in het teken staat van schadehandeling. Tijdens het DEKRA Traineeship Letselschade bieden wij je een brug tussen de theorie en de praktijk. Zo focus je eerst op theoretische ontwikkeling en combineer je vakinhoudelijke trainingen, communicatietrainingen met trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Alles om dichter bij jouw doel te komen: het zijn van een goede letselschadebehandelaar.

In de functie van letselschadeschadebehandelaar komen jouw juridische kennis en sociale vaardigheden samen. Als schadebehandelaar start je met het behandelen van licht letsel en heb je een cruciale rol. Want jij hebt het eerste contact met een slachtoffer waarbij sprake is van letsel. Aan de hand van een uitgebreide intake bepaal jij de vervolgstappen. Als er sprake is van licht letsel dan handel je het dossier van begin tot eind zelfstandig af.

Yes, je mag starten!
De eerste week van het Traineeship start je gezamenlijk met jouw collega trainees met een intensieve interne opleiding, zodat je de basis meteen goed legt. De opleiding wordt verzorgd door onze ervaren opleiders. Zij nemen je mee in de verschillende aspecten van de letselschadebehandeling; van aansprakelijkheid tot de verschillende wet- en regelgeving.

Deze eerste week vinden de lesdagen plaats bij DEKRA Claims & Expertise in Capelle a/d IJssel en eventueel online.

Van Theorie naar Praktijk
Na het succesvol afronden van de theorie sta je natuurlijk te popelen om aan de slag te gaan als letselschadebehandelaar. Dit is het moment om de door jou opgedane kennis in de praktijk te brengen bij een opdrachtgever én een kickstart van jouw carrière.

Tijdens jouw eerste opdracht
Tijdens dit deel van het DEKRA Traineeship word je begeleid door de Manager Interim Professionals en jouw interne buddy. Gezamenljk stellen jullie een persoonlijk ontwikkelplan op, waarin je jouw doelen opstelt. Om deze doelen te realiseren, bieden wij de volgende handvatten:

 • Een vaste interne buddy waar je terecht kunt met al je inhoudelijke vragen; Onbeperkt toegang tot inhoudelijke Masterclasses door experts uit de praktijk;
 • Het behalen van je Wft basis en Wft schade particulier;
 • Deelnemen aan toffe (online) events.

Jouw profiel

 • Je hebt een juridische of verzekeringstechnische opleiding afgerond;
 • Je hebt 0.5-2 jaar (stage)ervaring opgedaan als schadebehandelaar of binnen de verzekeringsbranche;
 • Daarnaast ben je ambitieus, leergierig en pas jij je gemakkelijk aan in nieuwe situaties;
 • Tot slot ben je minimaal 32 uur beschikbaar.

Aanbod

 • Een jaarcontract met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een startsalaris van tussen de € 2.400,- en € 2.750,- per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring en met doorgroeimogelijkheden;
 • Een bonusregeling;
 • Een leaseauto en bonusregeling zodra je start bij een opdrachtgever.

DEKRA People

Wij staan voor de ultieme begeleiding in de loopbaan van onze schadebehandelaars en bieden startende professionals de kans intern opgeleid te worden en ervaren professionals bieden we de kans hun kennis uit te breiden. We hebben een breed landelijk aanbod van opdrachtgevers met groot- en kleinschalige opdrachten.

DEKRA People is een netwerkorganisatie gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van schade gekoppeld aan het portfolio van DEKRA Personenschade en DEKRA Claims and Expertise. We zetten professionals in bij opdrachtgevers op basis van tijdelijke ondersteuning, totaaloplossingen met andere DEKRA Business Units en werving & selectie.

dekra-jesse-kruijs

Vragen? Neem contact op!

Mijn naam is Jesse Kruijs en ik ben recruiter bij DEKRA People. Wil je meer weten over deze functie? Aarzel niet om mij te bellen of appen, want ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 257 438 68 of e-mailadres jesse.kruijs@dekra.com.

Meer contactgegevens

Interesse?

Heeft de vacature je interesse gewekt of wil je meer informatie opvragen? Neem dan contact op met Jesse via 06-25743868 of jesse.kruijs@dekra.com

Pagina delen