Welkom bij DEKRA

Dekra hoofdkantoor Stuttgart

Gevestigd in Stuttgart

Welkom op de DEKRA website. Fijn dat u op onze website terecht bent gekomen. Lees hieronder meer over wat DEKRA is, wie wij zijn en wat we doen.

Al bijna 100 jaar zorgt DEKRA voor veiligheid. Wij zijn een van ’s werelds grootste expertiseorganisaties op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Onze onafhankelijke experts zetten zich in voor veiligheid op het werk, thuis en onderweg.
Wij geloven dat technologische vooruitgang alleen plaatsvindt als mensen het vertrouwen hebben dat hun huizen, (spoor)wegen, vervoersmiddelen en werkplekken veilig en betrouwbaar zijn. DEKRA biedt een breed scala aan diensten aan iedere organisatie die verzekerd wil zijn van de veiligheid van o.a. producten, processen, bedrijfsmiddelen, mobiliteit en (werk)omgevingen. Met advies van experts en onafhankelijke testen, inspecties en certificering helpen wij u een veilige continuïteit van processen te borgen, zodat u doorlopend optimaal kunt presteren met behoud van kwaliteit.
Wanneer ondanks aandacht voor veiligheid toch letsel of schade ontstaat, ondersteunt DEKRA bij het onderzoeken en afhandelen van schade. Daarbij doen we nieuwe kennis op, die we inzetten om veiligheid nog beter te borgen.
Dekra info
Information

Als je meer wilt weten kun je ons hieronder contacten

Vestigingen NL

DEKRA heeft verschillende vestigingen door het hele land.

DEKRA global

DEKRA is een wereldwijd bedrijf. De hoofdvestiging is gevestigd in Duitsland.

DEKRA people

Specialist van detachering van professionals in de schadebranche