Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Senior Schadebehandelaar Brand

Ben jij een schadebehandelaar die met jouw ervaring, kennis en netwerk het verschil voor de klant weet te maken? Weet jij de klant gerust te stellen en goed te helpen met zijn/haar stormschade? Dan zoeken wij jou!

Functie

Bij deze opdrachtgever hebben ze alle kennis in huis om hun klanten te adviseren over risico’s, te ontzorgen in alles wat bij het mitigeren van deze risico’s komt kijken en daar waar nodig te helpen verzekeren. Dat houdt in dat je de belangen van de klant behartigt tijdens de afwikkeling van de schade onder de verzekering, maar ook dat je de klant begeleidt wanneer er geen verzekeringsdekking is of de schade onder het eigen risico blijft.

Wat ga je doen?

Als Schadebehandelaar in het team Brand ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de schades van onze zakelijke relaties binnen die branche. Tijdens deze periode zal je voornamelijk de piekdrukte van de stormschades opvangen. Hierbij ben je vindingrijk en diplomatiek om het beste uit de situatie te halen.

Jouw profiel

We vragen van jou om een echte teamspeler te zijn. Bij omvangrijke of complexe schades is het onderlinge overleg en het gezamenlijke sparren een essentieel onderdeel van de werkzaamheden. Klaar staan tijdens drukke tijden is waar je goed in bent. En tenslotte vragen we van jou een stukje gezelligheid tussen de werkzaamheden aangezien de boog niet altijd gespannen kan zijn.

Verder:

  • HBO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding;
  • Aantoonbare ervaring met schades op het gebied van Brand en stormschades;
  • Ervaring met Qiss
  • Aangeboren nieuwsgierigheid naar de werkelijke drijfveren van onze klanten;
  • Gevoel voor en visie op de toekomstige ontwikkelingen in ons vakgebied en de sectoren van onze klanten;
  • Proactief, stressbestendig, flexibel en goed kunnen plannen en organiseren;

DEKRA

De units DEKRA Claims Services, DEKRA Personenschade en DEKRA People vormen samen één cluster binnen DEKRA Claims and Expertise. Met als gemene deler de specialisatie op het gebied van Schadebehandeling & Personenschade expertise, echter met ieder een eigen type dienstverlening. Jij valt op papier onder DEKRA People, echter met jouw flexibiliteit kan je alle kanten op. Of het nou gaat om een externe opdrachtgever of intern bij DEKRA Claims, jij past je snel aan en doet waar je goed in bent, (complexe) schades behandelen!

Dit maakt dat we jou een groot en gedegen netwerk aan kennis, ervaring en doorgroeimogelijkheden kunnen bieden. Voor onze opdrachtgevers heeft dat als voordeel dat zij kunnen putten uit de kracht, kwaliteit en capaciteit van de combinatie van deze units. Er wordt intensief samengewerkt met de andere collega’s binnen DEKRA Claims and Expertise, zoals met DEKRA Experts en DEKRA Automotive

dekra-jesse-kruijs

Vragen? Neem contact op!

Mijn naam is Jesse Kruijs en ik ben recruiter bij DEKRA People. Wil je meer weten over deze functie? Aarzel niet om mij te bellen of appen, want ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 257 438 68 of e-mailadres jesse.kruijs@dekra.com.

Meer contactgegevens

Direct solliciteren

Enthousiast over deze functie? Dan maken we graag kennis! Vul hieronder je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe. We kijken uit naar je reactie.

Pagina delen