Safety Manager

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Utrecht zijn we op zoek naar een Safety Manager.

Wat ga je doen

Het project is een nieuwe ontwikkeling binnen gaat over 3 afdelingen: treinbeveiligingssystemen, ICT en infrabeschikbaarheid. Op dit moment is er een systeem om werkzones met behulp van een fysieke schakelaar buiten dienst te nemen. Er wordt hierbij rechtstreeks in de seinsturing ingegrepen. Dit systeem moet worden uitgebreid, zodat werkzones ook op afstand (draadloos) buiten dienst genomen kunnen worden.
Door middel van kwantitatieve analyses moet het veiligheidsniveau worden bepaald en moet het effect van veiligheidsmaatregelen in het systeem en de processen worden bepaald. De verwachting is dat er zowel beoordelingen door een ISA als een AsBo verricht moeten worden.
De werkzaamheden zijn ongeveer 24 tot 32 uur per week. De projectduur is ongeveer tot eind van het jaar. Ook ZZP-ers mogen reageren op deze opdracht.

Jij brengt mee

Jij bent een gedreven en leergierige professional die het heft in eigen hand durft te nemen voor wat betreft het verloop van je carrière. Je hebt een doel en maakt gebruik van de expertise en mogelijkheden die DEKRA People biedt om dat doel te realiseren.
Verder:
  • Beschik je over minimaal een HBO diploma;
  • Heb je in ieder geval 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol en/of werkzaamheden;
  • Kennis van kwantitatieve analyses (o.a foutboom analyses);
  • Ervaring op het gebied van elektronica en treinbeveiliging;
  • Kennis van certificering;
  • Je kan goed communiceren en vindt het niet erg om rapportages te schrijven.
  • Maar bovenal heb je passie voor het infra vak. Persoonlijkheid heb je, inhoud kan je leren!

Wij bieden

DEKRA People Rail biedt je nieuwe kansen in de spoorwereld en helpt je de juiste stappen te zetten in jouw loopbaan. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en weten hier tijdig op in te spelen.
Ontwikkeling staat centraal binnen DEKRA People. Wij geloven erin dat wanneer jij in je energie zit, je ontwikkelt en uitgedaagd blijft we voor iedereen het beste resultaat behalen. Bovenop je salaris bieden wij een bonusregeling. Maak je deel uit van het vaste team van DEKRA People interim consultants en bieden wij kennissessies, events en trainingen aan.

Vragen? Neem contact op!
Mijn naam is Jesse Kruijs en ik ben recruiter bij DEKRA People. Wil je meer weten over deze functie? Aarzel niet om mij te bellen of appen, want ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 257 438 68 of e-mailadres jesse.kruijs@dekra.com.
Meer contactgegevens

Direct solliciteren

Enthousiast over deze functie? Dan maken we graag kennis! Vul hieronder je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe. We kijken uit naar je reactie.