Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Recruitment Marketeer (rol binnen DEKRA People)

Vind jij het leuk om de marketingstrategie van DEKRA People zo in te richten dat de kandidaten jou weten te vinden in plaats van andersom? Weet jij de beste professionals uit de markt aan te trekken en aan ons te binden? Dan hebben wij dé functie voor jou: Recruitment Marketeer bij DEKRA People!

Functie

Als Recruitment Marketeer binnen DEKRA People ben je een belangrijke factor in de groeidoelstelling voor de komende jaren. Jij bent verantwoordelijk voor een goede uitvoering en het optimaliseren van de recruitmentstrategie met als doel nieuw talent aan ons te binden.

Door het gebruik van de juiste kanalen en het daarop aansluiten van de door jou ontwikkelde content weet jij onze doelgroep op een creatieve manier aan te trekken. Je schrijft pakkende vacatureteksten, lanceert en analyseert marketing campagnes, voert selectiegesprekken en begeleidt onze nieuwe collega tot de dag waarop deze bij ons start. Een diverse rol waarin jij jouw creativiteit en kwaliteiten structureel inzet.

Hoe een dag er uit ziet? Je start de dag met het benaderen van kandidaten en bekijkt de People mailbox voor nieuwe sollicitanten. Om 09:00 uur heb je de dagstart waarin nieuwe aanvragen en kandidaten worden besproken en om de focus van de dag te bepalen. De ene dag heb je een sollicitatie met een personenschadebehandelaar en daarna zit je in overleg over een nieuw project en de invulling daarvan, de andere dag sta je met een DEKRA collega op een open dag van een hogeschool of Universiteit. Kortom, een uitdagende en divers ingerichte baan!

Geen ervaring in de branche? Geen probleem! In deze functie leer je de verzekeringsbranche, en met name de schadebranche, snel en goed kennen en kun je je sociale en commerciële vaardigheden goed tot uiting brengen. Het is een rol waarin snel handelen, creativiteit en plezier centraal staan.

Aanvullend:

;• Je beheert de verschillende bedrijfspagina’s en social media accounts;

• Je voert selectiegesprekken met de door jou geselecteerde kandidaten;

• Je gaat naar netwerkevents in de branche;

• Ervaring met FirstSpirit is een pré;

• Je hebt alle ruimte om initiatieven te ontplooien als het gaat om het neerzetten van ons bedrijf, zoals het organiseren van een eigen event.

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een persoonlijk, ambitieus en vooral ook gezellig team. We werken nauw samen en de lijntjes zijn kort. Samen met je nieuwe collega’s Arlene, Toine, Lianne, Jesse & Semhar werken we aan onze (groei)doelstelling en is er uiteraard ook ruimte voor plezier. Daarnaast is er aan flexibiliteit geen gebrek bij DEKRA People. Zo heb je een werkplek in Alkmaar en in Capelle en behoort gedeeltelijk thuiswerken ook tot de mogelijkheden.

Aanbod

• Een salaris tussen € 2.400,- en € 3.000,-, afhankelijk van kennis en ervaring;

• Intentie voor een langdurige samenwerking;

• Leuke activiteiten met je People collega’s en DEKRA Claims & Expertise breed;

• Leaseauto, winstdeling, 26 vakantiedagen en een premievrij pensioen;

• Ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

DEKRA People

Onze core-business is detachering (freelance), we faciliteren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever (werving & selectie) en natuurlijk zijn de doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie ook aanwezig. Ons team kan bijvoorbeeld doorgroeien als Expert binnen de organisatie! Omdat wij dagelijks investeren in ons netwerk van schadebehandelaars staan wij actief in contact met de beste kandidaten op de arbeidsmarkt.

dekra-jesse-kruijs

Vragen? Neem contact op!

Mijn naam is Jesse Kruijs en ik ben recruiter bij DEKRA People. Wil je meer weten over deze functie? Aarzel niet om mij te bellen of appen, want ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 257 438 68 of e-mailadres jesse.kruijs@dekra.com.

Meer contactgegevens

Direct solliciteren

Enthousiast over deze functie? Dan maken we graag kennis! Vul hieronder je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe. We kijken uit naar je reactie.

Pagina delen