U bent hier

Onze Accreditaties

 • Audits

  DEKRA vindt het belangrijk dat ook onafhankelijke derden erkennen dat wij op een correcte en verantwoordelijke manier omgaan met de certificatie tegen de normen. Wij zien dit als een extra bevestiging voor onze klanten van de kwaliteit en het vakmanschap waarmee wij audits uitvoeren en waarmee we het certificatietraject ondersteunen. 

  dekra-certification.nl

  Product Testing & Certification

  DEKRA Product Testing & Certification staat voor betrouwbare diensten van hoge kwaliteit. Onze accreditaties en erkenningen verifiëren onze goed uitgeruste faciliteiten, technische competentie en ons gekwalificeerde personeel. Op deze pagina vindt u de accreditaties en erkenningen van DEKRA Certification B.V. en haar dochters.

  dekra-product-safety.com

  DEKRA Rail

  DEKRA Rail staat voor kwaliteit. Onze erkenningen bevestigen de betrouwbaarheid van onze diensten en de technische competenties van ons gekwalificeerde personeel. Op deze pagina vindt u de erkenningen van DEKRA Rail.

   

  dekra-rail.com

 • accreditaties automotive

  DEKRA Automotive

  DEKRA Automotive wenst uit te stralen en te handelen als een organisatie die te allen tijde streeft naar kwaliteit, continuïteit, duurzaamheid en tevreden klanten en overige belanghebbenden.

  Dekra-claims-and-expertise.nl/automotive

  DEKRA Experts

  DEKRA Experts wenst uit te stralen en te handelen als een organisatie die te allen tijde streeft naar kwaliteit, continuïteit, duurzaamheid en tevreden klanten en overige belanghebbenden.

  dekra-claims-and-expertise.nl/experts