Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Occasionkeuring

Deskundige keuringen op maat

In welke gevallen is het belangrijk een occasionkeuring uit te voeren?

  • Als u van plan bent een tweedehands auto te kopen;
  • Als u uw voertuig wilt laten controleren omdat de garantie bijna is verlopen en u wilt weten wat de technische staat van de auto is;
  • Als uw voertuig in het verleden schade heeft gehad en u wilt weten of er reparaties aan de auto moeten worden verricht.

Alle door ons uitgevoerde autokeuringen worden vastgelegd in een keuringsprotocol waardoor elke keuring maatwerk is. Onze keurmeester controleert het voertuig op werking met een aantal technische hulpmiddelen. Verder raadpleegt hij onze database om duidelijkheid te verkrijgen over het schadeverleden van het voertuig. Wij kunnen geen schadeverleden controleren in het buitenland (indien het een geïmporteerd voertuig betreft). Nadat de keuring is uitgevoerd, ontvangt u de bevindingen van onze keurmeester in een overzichtelijk rapport. Het keuringsrapport wordt de volgende werkdag voor 12 uur gemaild en dezelfde dag per post naar u verzonden.

Waar wordt de keuring uitgevoerd?

Het voertuig wordt door onze keurmeester op locatie van de verkopende partij gekeurd, mits er ter plaatse een 4-koloms hefbrug met rijbanen aanwezig is. Indien de verkoper geen brug ter beschikking heeft, kunnen wij op een andere locatie afspreken. U dient dan in overleg met de verkoper een brug bij een andere garage te regelen. De eventuele bijkomende kosten voor het gebruik van de brug zijn voor uw rekening. Indien wij gaan keuren bij een Doe-het-zelf garage, dient er iemand aanwezig te zijn om de keurmeester te begeleiden (voertuig op de brug plaatsen en gereedschap aanwijzen). Het voertuig kan ook gekeurd worden in ons keuringspand in Uden. Indien u dit wenst, kunt u dit aangeven bij het aanvragen van de keuring in het opmerkingenveld.

Herkeuring

Wilt u het voertuig nadat herstel heeft plaatsgevonden nader laten controleren, dan kunt u een herkeuring laten doen. Wij zullen dan een controle uitvoeren op de herstelde punten.

Type voertuigen

Voor onderstaande merken en voertuigen ouder dan 25 jaar dient u vooraf via e-mail contact met ons op te nemen. Wij keuren onderstaande merken alleen in ons keuringspand in Uden. Het tarief van de Occasionkeuring voor deze merken wordt na beoordeling vastgesteld:

Aston Martin, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Lotus, Maserati, Maybach, Morgan, Rolls-Royce en TVR.

Bij een Occasionkeuring van een elektrisch voertuig testen wij ook de algemene staat van de accu en inspecteren wij visueel het accupakket.

Aanvraagproces

Nadat de aanvraag bij ons is binnengekomen, nemen wij contact op met de garage waar de auto staat. Indien het een particuliere aanvraag betreft, zullen wij telefonisch contact met u opnemen. Nadat wij de afspraak hebben ingepland, ontvangt u via e-mail een bevestiging met de datum van de keuring.

Vanwege onze onafhankelijkheid mogen u en/of de verkoper tijdens de keuring niet aanwezig zijn. Indien u na ontvangst van ons rapport nog vragen heeft of als u nog vragen heeft naar aanleiding van bovenstaande informatie dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 072 57 57 777.

Klik op de onderstaande knop om direct een Occasionkeuring aan te vragen. U kunt meteen betalen via Ideal of met creditcard.

Pagina delen