Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Maintenance Engineer

Wat ga je doen

Samen met jouw team houd je ons rollend materieel in topconditie. Je gaat werken aan diverse onderhoudsprocessen met betrekking tot effectiviteit en efficiëntie. Je weet een vertaling te maken van onderhoudsstrategie naar concrete onderhoudsplannen. Je maakt analyses van prestaties omtrent betrouwbaarheid, beschikbaarheid, veiligheid en kwaliteit. Verder breng je in kaart hoe het onderhoud beter kan, hiervoor bereid je kwartaalrapportages voor, stel je risicoanalyses op, leg je onderhoudsconcepten vast en maak je per object analyses van prestaties als het gaat om veiligheid, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en levensduurkosten.

Jij brengt mee

Een gedreven, leergierige professional die het heft in eigen hand durft te nemen voor wat betreft het verloop van zijn/haar eigen carrière. Je hebt een doel en maakt gebruik van de expertise en mogelijkheden die DEKRA People biedt om dat doel te realiseren.

Verder;

  • Beschik je over een afgeronde HBO opleiding (richting techniek);
  • Kennis van FMECA, LCC calculaties en failure reduction;
  • Ervaring met technische onderhoudsprojecten;
  • Kennis in de railinfrastructuur is een grote pre;
  • Analytisch en oplossingsgericht.
  • Maar bovenal heb je passie voor het infra vak. Persoonlijkheid heb je, inhoud kan je leren!

Wij bieden

DEKRA People Rail bied je nieuwe kansen in de spoorwereld en kan je helpen de juiste stappen te zetten in jouw loopbaan. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en weten hier tijdig op in te spelen.

Ontwikkeling staat centraal binnen DEKRA People. Wij geloven erin dat wanneer jij in je energie zit, je ontwikkelt en uitgedaagd blijft we voor iedereen het beste resultaat behalen. Bovenop je salaris bieden wij een bonusregeling. Maak je deel uit van het vaste team van DEKRA People interim consultants en bieden wij kennissessies, events en trainingen aan.

Direct solliciteren

Enthousiast over deze functie? Dan maken we graag kennis! Vul hieronder je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe. We kijken uit naar je reactie.

Pagina delen