Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Light & Building 2022

2. tot 6. okt. 2022

Frankfurtt am Main

Alle elektriciteit-voerende branches zijn hier verenigd: van licht- en armatuurontwerp, connected security en gebouwautomatisering tot elektrische installatiesystemen, intelligent energiebeheer en de leveranciers van e-mobility laadinfrastructuur.

Light + Building

Een paar duizend bedrijven presenteren hun wereldprimeurs op Light + Building in het expositiecentrum van Frankfurt. Van de duizenden bezoekers komt bijna de helft van buiten Duitsland. Tot de belangrijkste bezoekersgroepen behoren architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, planners en ingenieurs, maar ook vakmensen en vertegenwoordigers uit de detail- en groothandelssector en industrie.

Innovatie

Light + Building is een vakbeurs voor innovatie, die alle elektrisch gebouwde servicesystemen omvat; het beoogt de geïntegreerde planning van systemen voor bouwdiensten te bevorderen en een productenspectrum dat uniek is, zowel qua omvang als qua diepte. Als grootste vakbeurs voor verlichting en installatiediensten, Light + Building toont oplossingen voor het verminderen van het energieverbruik van gebouwen, en tegelijkertijd het verhogen van het niveau van comfort.

De show omvat alles van LED- en fotovoltaïsche technologie tot elektrische voertuigen, 'intelligente' manieren om elektriciteit te gebruiken met 'smart metering' en 'smart grids'. Door verlichting en genetwerkte bouwdiensten te combineren, kan de industrie een geïntegreerd assortiment van producten en diensten aanbieden dat een cruciale bijdrage levert aan het ten volle benutten van het potentieel voor energiebesparing in gebouwen.

Pagina delen