Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Letselschadebehandelaar Middelzwaar/ Zwaar

Je bent een ervaren personenschadebehandelaar met een specialisatie op aansprakelijkheid voor bedrijven. Jij hebt veel gezien en bent opzoek naar meer diversiteit in je werkzaamheden en opdrachten, zonder van werkgever te wisselen. Daarnaast is ZZP-basis ook mogelijk voor deze opdracht. Ben je benieuwd wat er mogelijk is voor jou? Lees dan verder!

Functie

Voor een bekende opdrachtgever uit het centrum van Rotterdam zal jij middelzware én zware letselschadedossiers behandelen, met een specialisatie op AVB. Het betreffen voornamelijk zelfstandige schades. Je bent verantwoordelijk voor het hele afhandelingsproces van letselschades. Je werkzaamheden zijn divers, maar dat weet jij als geen ander. Je bent een ambitieus type die de ontwikkelingen rondom AVB en letselschade op de voet volgt. Je houdt van aanpakken, een behandelaar die complexe schadedossiers op een efficiënte manier oplost zonde de kwaliteit uit het oog te verliezen. Dit zal voor jouw je eerste uitdagende opdracht zijn. Wat betreft afwisseling geen gebrek in deze functie, want na ongeveer 6 tot 9 maanden ga je door gaan naar de volgende opdracht welke aansluit op jouw ambities, kennis en kunde.

Je zal op kantoor ingewerkt worden en zal meegenomen in de werkwijze van de opdrachtgever.

Jouw Profiel

Een uitdaging ga jij aan met nieuwsgierigheid en lef en jij bent iemand die zich wil blijven ontwikkelen.

Verder:

 • Heb je ervaring met middelzwaar/ zware letselschadedossiers;
 • Heb je veel ervaring met het behandelen van AVB in combinatie met letsel;
 • Heb je praktijkgerichte opleidingen gedaan zoals bijvoorbeeld leergang middelzwaar letsel;
 • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Kun je snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en acties, waarbij een hoge
 • kwaliteit van je werk van essentieel belang blijft.

Aanbod

Naast wat wij van jou vragen is het ook belangrijk om te weten wat wij jou bieden:

 • Een jaarcontract met de intentie dit om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (ZZP ook mogelijk)
 • Een brutosalaris tussen € 3.300,- en € 4.600,- per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een bonusregeling;
 • Thuiswerken mogelijk;
 • 25 vakantiedagen;
 • Goede collectieve ziektekostenregeling en pensioenregeling;
 • Interne doorgroeimogelijkheid naar expert;
 • Een leaseauto die je privé kunt rijden met netto onkostenvergoeding is optioneel;
 • Onbeperkt toegang tot de online trainingen op GoodHabitz.

DEKRA

DEKRA is één van de grootste volledig onafhankelijke expertiseorganisaties van Nederland. Wij hebben de units DEKRA Claims Services, DEKRA Personenschade en DEKRA People ondergebracht binnen één cluster. Dit heeft als voordeel dat wij kunnen putten uit de kracht, kwaliteit en capaciteit van de combinatie van deze units. Wij zijn als unit gespecialiseerd in het bieden van een capaciteitsoplossing op het gebied van personenschadebehandelaars en schadebehandelaars materieel.

We bieden een uitdagend en divers aanbod aan opdrachten en opdrachtgevers (ook buiten de traditionele verzekeringsmarkt). Medewerkers van DEKRA zijn trots om voor DEKRA te werken en stralen dat uit bij de opdrachtgever.​

Je bent onderdeel van het DEKRA netwerk en je kunt door specialisten gegeven inhoudelijke kennissessies bijwonen, masterclasses en onbeperkt online trainingen op verschillende deelgebieden volgen en aan het materieel- en/of letselcafé deelnemen om te sparren over jurisprudentie! Daarnaast bouw je een opleidingsbudget op dat voor externe opleidingen, cursussen en leergangen ingezet kan worden.

dekra-jesse-kruijs

Vragen? Neem contact op!

Mijn naam is Jesse Kruijs en ik ben recruiter bij DEKRA People. Wil je meer weten over deze functie? Aarzel niet om mij te bellen of appen, want ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 257 438 68 of e-mailadres jesse.kruijs@dekra.com.

Meer contactgegevens

Direct solliciteren

Enthousiast over deze functie? Dan maken we graag kennis! Vul hieronder je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe. We kijken uit naar je reactie.

Pagina delen