Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

HSE-strategie & support

Uw mensen en organisatie laten bloeien met op maat gemaakte HSE oplossingen

De gezondheid van uw organisatie hangt af van de gezondheid van de mensen die er werken. Motivatie, betrokkenheid, creativiteit en veerkracht - allemaal wenselijke eigenschappen voor een team - gaan hand in hand met een goede gezondheid. Het handhaven van een sterk HSE-management is de meest efficiënte manier om het welzijn van uw personeel en uw bedrijf te waarborgen.

HSE strategy and management services by DEKRA Consulting

Gezondheid en veiligheid vormen de kern van wat we doen, en onze HSE-strategie en managementdiensten helpen u een systeem te ontwerpen, geschikte strategieën te selecteren en beleid en procedures te implementeren die uw personeel gezond houden. Hoewel preventie de voorkeur heeft, kunnen onze experts u helpen met beheer en onderzoeken als zich een incident of noodsituatie voordoet. Onze consultants brengen ruime ervaring, innovatieve tools en een passie voor HSE mee naar elk project. Ervaar zelf hoe geïntegreerd, wetenschappelijk onderbouwd gezondheids- en veiligheidsmanagement uw organisatie ten goede komt en uw medewerkers in staat stelt hun potentieel te benutten.

Onze HSE strategie & Management oplossingen

Meer laden

Geen resultaten gevonden.

Contact

Jesper  Schuts

separator
+31 10 21 61 144
separator
Pagina delen