Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

HSE-adviesdiensten

Bevorderen van optimale gezondheid op de werkplek

De omstandigheden, processen, materialen en stoffen op de werkplek beïnvloeden de gezondheid van uw werknemers. En dat heeft dan weer invloed op de geleverde prestaties en het succes van uw bedrijf. Het creëren van een werkomgeving dat een goede gezondheid, veilige gewoonten en het algehele welzijn van uw team ondersteunt, is niet alleen slim, maar kan in sommige gevallen zelfs wettelijk verplicht zijn.

Workplace safety

Onze adviesdiensten helpen u bij het creëren van een gezond personeelsbestand. We beoordelen fysieke, ergonomische en psychologische risico's en bieden praktische oplossingen. Zo houdt u uw medewerkers gezond en gemotiveerd en verlaagt u het risico op kosten gerelateerd aan stress, angst, blessures en ziekte.

Onze specialisten voeren medische onderzoeken uit om de gezondheid en fitheid van uw personeel te bewaken, documenteren en beoordelen onafhankelijk of werknemers voldoen aan veiligheidsgerelateerde criteria. Maak gebruik van onze expertise in de vorm van coaching en trainingen op maat of laat een onafhankelijk onderzoek uitvoeren op de werkplek.

Zorgen voor uw mensen, het bouwen aan een weerbare organisatie en het naleven van de wettelijke regels op het gebied van arbo is onze specialiteit.

Onze oplossingen voor een gezonde werkplek

Meer laden

Geen resultaten gevonden.

Pagina delen