U bent hier

11.06.2018
| News
| Detachering

DEKRA People start tweede traineeship materieel- en personenschade

Enthousiast, blij, nieuwsgierig, maar bovenal trots dat we verwachten nog voor de zomer een groep (ja echt zoveel) nieuwe interim collega's in onze Units Personenschade en Schade materieel te verwelkomen.  In deze schaarse markt is het moeilijk aan goede mensen te komen, terwijl de behoeften van onze opdrachtgevers alleen maar stijgen. Zowel in aantal, als in de noodzaak van kwaliteit, flexibiliteit en communicatie is het een uitdaging om met de markt mee te bewegen en daarbij iets unieks te bieden.

In de afgelopen maand heeft het team van DEKRA People ruim 70 gesprekken gevoerd met enthousiaste startende professionals. De selectie was pittig, maar we kunnen nu met volle overtuiging zeggen dat er op 7 mei a.s. een fantastische groep nieuwe interim professionals Schade start die een uitdagend en compleet programma (onder de bezielende leiding van Inge Sanders) te wachten staat waarin ze volledig worden ondergedompeld in de wereld van Schade.

Uiteenlopende persoonlijkheden, stuk voor stuk gedreven slimme vrouwen en mannen die zin hebben het avontuur van DEKRA People aan te gaan. Naast ons bestaande team hebben wij onze opdrachtgevers vanaf de zomer dus nog meer te bieden.

 

Gerelateerd nieuws