U bent hier

18.07.2018
| News
| DEKRA

DEKRA neemt Industrial Safety Group B.V. in Rotterdam over

Internationale expertorganisatie DEKRA breidt haar portfolio in de Benelux uit met de overname van Industrial Safety Group, gevestigd in Rotterdam. Industrial Safety Group ondersteunt en begeleidt bedrijven op het gebied van arbeidsveiligheid, gezondheid en veiligheidscoördinatie.

Industrial Safety Group B.V., bestaande uit Arbo Support en Industrial Safety Belgium, is actief in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf staat bekend als een toonaangevend expertisebureau en is actief in verschillende sectoren van de procesindustrie, waaronder de (petro)chemie, olie en gas, energie, farmaceutische industrie, levensmiddelenindustrie en bij grote, infrastructurele projecten.

Met circa 100 ervaren specialisten in arbeidsveiligheid, gezondheid, preventie, veiligheidscoördinatie, brandveiligheid en gevaarlijke stoffen ondersteunt Industrial Safety Group gerenommeerde internationale bedrijven bij onder meer bouwprojecten, veranderprocessen en downtime inspecties.

“De activiteiten van Industrial Safety Group B.V. sluiten naadloos aan bij ons bestaande portfolio. En met het bedrijf als strategisch platform kunnen we onze diensten internationaal nog verder uitbreiden”, zegt Lothar Weihofen, hoofd van DEKRA’s wereldwijde Insight business unit. “Het bedrijf versterkt onze aanwezigheid naast onze thuismarkten Duitsland en Frankrijk. En we kopen waardevolle kennis aan met betrekking tot arbeidsveiligheid bij shutdown, revision downtime en grote bouw- en infrastructuurprojecten.”

In de business unit DEKRA Insight komen alle diensten van DEKRA op het gebied van milieu, arbeidsveiligheid en gezondheid samen. Experts in arbeids- en procesveiligheid ondersteunen bedrijven over heel de wereld met veiligheidsanalyses, begeleiding en training.

Stan Hendriks
Contactpersoon

Stan Hendriks

Communicatiespecialist

Gerelateerd nieuws