U bent hier

06.03.2019
| News
| Claims & Expertise

DEKRA Marine seminar 2019

Voor haar relaties in de transportwereld organiseert DEKRA op 21 maart aanstaande een seminar over “De Nieuwe Zijderoute” in het Zalmhuis in Rotterdam.

Interessante sprekers zullen u informeren over “De Nieuwe Zijderoute”. Een onderwerp dat voornamelijk geassocieerd wordt met het spoorvervoer van China naar Europa. Het is echter onderdeel van het Belt and Road Initiative (BRI), waarbij China circa 150 miljard dollar per jaar investeert in de infrastructuur ten behoeve van haar handelsroutes. Ook het optimaliseren van het zeevervoer via de traditionele routes en via de Noordelijke IJszee zijn onderdeel van dit project.

De impact van het BRI op de economie en de geopolitiek, maar ook de risico’s die de verschillende manieren van vervoer met zich meebrengen en wie de aan te spreken partijen zijn als er iets fout gaat onderweg, zullen tijdens het seminar aan de orde komen.

Tevens zullen wij ons boekje over dit onderwerp presenteren en aan de aanwezigen uitreiken.

Vanaf 12:00 uur kunnen wij u in het Zalmhuis met een broodje ontvangen, waarna om 13:00 uur het officiële deel van de bijeenkomst zal beginnen. Omstreeks 17:00 uur verwachten wij de presentaties te hebben afgerond waarna u, onder het genot van een drankje en in een ontspannen sfeer, de gelegenheid hebt om met uw vakgenoten van gedachten te wisselen en eventueel gerezen vragen en/of inzichten met elkaar te delen.

Wij kijken alvast uit naar een informatief en gezellig seminar!

Inschrijven
 

Gerelateerd nieuws