U bent hier

26.09.2018
| Press
| Product Testing & Certification

DEKRA lab in Málaga nu Thread Authorized Testing Laboratory

Internationale expertorganisatie DEKRA is nu een Thread Authorized Testing Laboratory. De Thread Group, een wereldwijde non-profitorganisatie die als doel heeft IoT producten thuis en op het werk zo slim mogelijk samen te laten werken, autoriseerde recent DEKRA’s faci-liteiten in Málaga, Spanje voor Thread Certification Services.

Thread is een protocol voor draadloze mesh netwerkarchitecturen, gebaseerd op het universele Internet Protocol (IP) en opgebouwd met open standaarden. Deze standaarden kunnen de adoptie van het Internet of Things in huizen en bedrijven versnellen.

De autorisatie door Thread Group is een mijlpaal voor DEKRA. Noemi Perez, IoT Laboratory Manager bij DEKRA: “Na een hechte samenwerking met Thread Group is de autorisatie als Thread Authorized Testing Laboratory voor ons echt de kers op de taart. We kunnen er onze diensten voor smart homes & buildings nog verder mee uitbreiden.”

Thread is niet alleen relevant voor particuliere woningen, maar ook voor bedrijven. Fabrikanten kunnen hun producten nu dus ook voorbereiden op smart city oplossingen. Naast certificatietesten voor Thread biedt DEKRA ook oplossingen voor de hele IoT markt. Hieronder vallen testen voor cyber security, reliability, interoperabiliteit, elektrische veiligheid en meer. Ga voor meer informatie naar www.dekra-product-safety.com/nl/wireless.

Stan Hendriks
Contactpersoon

Stan Hendriks

Communicatiespecialist

Related Press