Consultancy

U bent hier

 • Procesveiligheidsengineering omvat een breed scala aan gespecialiseerde vaardigheden en competenties. DEKRA heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verstrekken van deskundig advies en oplossingen op het gebied van proces- en productveiligheid.

  Wat uw behoeften ook zijn, wij bieden onze technische vaardigheden en brede ervaring aan om uw organisatie te ondersteunen. Of u het nu gaat om de uitvoeren van een veiligheidsbeoordeling, audits van uw veiligheidsvoorschriften of een advies over de naleving van relevante normen en regelgeving. DEKRA heeft de vaardigheden en middelen om altijd een op maat gemaakt advies te leveren. Ook bij het onderzoeken van procesproblemen of incidenten kunt u vertrouwen op het onafhankelijk advies en ondersteuning van onze ervaren teams.
  Belangrijker nog, ons team is uw team. Onze diensten zijn specifiek afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om specialistische vraagstukken of om u te ondersteunen voor een middellange of lange termijn via ons partnership programma, DEKRA levert alleen op maat gemaakt advies

 • Process Safety Management is de fundering voor een goede procesveiligheidsperformance

  Ongeacht uw bedrijf of de complexiteit van de activiteiten, onze gecombineerde wereldwijde ervaring maakt het mogelijk om uw veiligheidssysteem te verbeteren en te optimaliseren om daarmee uw veiligheidsprestaties te verbeteren. Wij kunnen u helpen om het beste uit uw mensen en processen te halen. Door het ontwikkelen  en/of up-to-date brengen van veiligheidsmanagementsysteem. Maar ook het uitbreiden of verbeteren van de infrastructuur van uw huidige procedures en systemen.


  Wij bieden services aan op het gebied van:
  • Ontwikkeling van veiligheidsbeheerssystemen
  • Assessment en verbetering van huidige veiligheidsbeheerssystemen
  • Verbeteren van het Procesveiligheidsmanagement in de praktijk


  Ongeacht of uw wensen regionaal, nationaal of internationaal zijn, ons wereldwijde netwerk van consultants kan u helpen bij al uw professionele en technische behoeften en helpt u uw veiligheidsprestaties te verbeteren door het inzetten van onze technische specialisten, trainers en laboratoria.
  Voor de meest effectieve samenwerking bieden wij een partnership programma aan, die stelt ons in staat om via onze gedeelde internet omgeving alle informatie rechtstreeks met u te delen.