Uw browser is verouderd.

Internet Explorer wordt niet langer ondersteund. Gebruik een andere browser om de website in betere kwaliteit te bekijken.

Camperkeuringen

DEKRA Claims & Expertise

Ontvang een overzichtelijk rapport van onze deskunidge keurmeersters

Nu aanvragen

Camperkeuring

Occasionkeuring voor kampeerauto's

De DEKRA Occasionkeuring is ook mogelijk voor kampeerauto's. Indien de kampeerauto ouder is dan 25 jaar of het rijklaar/ledig gewicht is hoger dan 3.500 kg. neemt u dan eerst telefonisch contact met ons op.

U kunt de kampeerauto, bij een totale controle, op maar liefst meer dan 400 punten laten controleren. Natuurlijk wordt op de technische staat gecontroleerd maar ook andere belangrijke zaken zoals gasdichtheid van leidingen en de aanwezigheid van vocht in het kampeerautogedeelte. Ook wordt de functionaliteit van het interieur getest. Alle door ons uitgevoerde kampeerautokeuringen worden vastgelegd in een keuringsprotocol. Onze keurmeester controleert het voertuig met testapparatuur. U ontvangt zijn bevindingen in een overzichtelijk rapport.

De kampeerautokeuring kan op onze keuringslocatie in Uden of op verzoek bij uw eigen dealer (*1) worden uitgevoerd.

Soorten camperkeuringen

U kunt ervoor kiezen een complete camperkeuring uit te laten voeren of alleen bepaalde delen te laten keuren. We onderscheiden daarin de volgende keuringen:

  • Techniek - motor, versnellingsbak en wielophanging (hierbij wordt het gehele voertuig, met uitzondering van de camperopbouw en het gehele interieur, uitvoerig gekeurd).
  • Carrosserie - binnen- en buitenzijde; controle op schade/schadeherstel (controle van de gehele voertuig carrosserie aan binnen- en buitenzijde en tevens controle op aanwezige en herstelde schade) (*2)
  • Systeem - alle overige zaken; gas- en vochtmeting (controle van de aanwezige voertuig management systemen, elektra, gasleidingen en appendages, meting op gaslekkages, vochtmeting en indien mogelijk water- en afvalwatertanks. Verder vindt er een beperkte proefrit plaats met controle op werking en bijgeluiden van motor, aandrijving en remmen) (*3)

Tarieven

De tarieven voor deze afzonderlijke kampeerauto keuringen zijn:

  • Techniek € 350,= inclusief BTW (€ 289.26 excl. BTW)
  • Carrosserie € 215,= inclusief BTW (€ 177.69 excl. BTW)
  • Systeem € 215,= inclusief BTW (€ 177.69 excl. BTW)

Behoefte aan een complete keuring? Houd dan rekening met het onderstaande tarief:

  • Camperkeuring compleet€ 590.00 = incl. BTW ( € 487.60 excl. BTW)

Heeft u specifieke wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

(*1) Mits deze beschikt over een geschikte hefbrug;

(*2) Voor zover zichtbaar zonder demontage van onderdelen;

(*3) Voor een correcte uitvoering van de controle dienen gasflessen en aansluitkabel elektra bij het voertuig aanwezig te zijn.

Ga naar onze shop voor het aanvragen van een Occasionkeuring. U kunt meteen betalen via Ideal of met creditcard.

Vagen? Neem eenvoudig contact met ons op

DEKRA Claims & Expertise

Automotive keuringen | DEKRA Claims and Expertise B.V.

Oostwijk 7a

5406 XT Uden

+31 72 57 57 777
Pagina delen